Mobil:

Hvis man skal lese pressemeldinger uten et kritisk blikk - og det skal man jo ikke - så har Samsungs nye Wave mobil en super skjerm. Hvert fall en super AMOLED-skjerm. Heldigvis har den annet å by på.


Pressemeldinger i sin alminnelighet, kan være kostelig lesning. Fulle av velmente superlativer, og pressemeldinger på nye mobiler er blant det morsomste vi leser på jobben. Alt fra fargevalg til hvordan livet vil bli rikere, bedre og graden av selvrealisering man vil oppnå, kjenner ingen grenser når kreative markedsfolk høy på koffein skal forfatte noe lesbart om nye vidundere.
Samsung er ikke blant de verste, i stedet forteller de at Samsung Wave har en ny pekeskjerm, som er mer lyssterk kalt Super AMOLED, og mer energieffektiv. I tillegg til at selve skjermpanelet er tynnere enn vanlige på AMOLED-skjermer.
Mobilen har et nytt operativsystem kalt Bada (ja jeg vet at det rimer) som hviler på en 1 GHz prosessor, noe som burde bety at Wave er ganske responsiv under bruk.
Den har også brukergrensesnittet TouchWiz 3.0 og støtter Samsung Apps, som er en nyåpnet appstore for Samsung-mobiler av Waves kaliber.
En egen meny kalt Social Hub er et samlested for Twitter, Facebook og lignende, slik at man skal ha umiddelbar tlgang til hele ens elektroniske liv bare en pekefingerlengde unna.
Mobilen som er i butikkene nå, koster 3.750 kroner.

Spesifikasjoner:
3,3 tommer stor tynn super AMOLED-skjerm (800 x 400 piksler)
Aluminiumdeksel
Mål: 118 x 56 x 11 millimeter.
5-megapikselkamera med LED-lys, flere fotofunksjoner inkludert geotagging. Spiller inn og av
Video i HD-format, spiller av formatene mpeg4, h.263, h.264, wmv, Divx, XviD med lydformat i 5.1.
Musikkspiller med musikksøk-funksjon
FM-radio
A-gps, ActiveSync, nettleser
Bluetooth 3.0
USB
Wi-Fi 802.11b/g/n
Mobilt bredbånd 3,6 Mbs
2 GB internminne og plass til minnekort opp til 32 GB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.