TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Samsung Wave med superskjerm

Hvis man skal lese pressemeldinger uten et kritisk blikk - og det skal man jo ikke - så har Samsungs nye Wave mobil en super skjerm. Hvert fall en super AMOLED-skjerm. Heldigvis har den annet å by på.

forfatter
Publisert 04.06.10 - 09:50


Pressemeldinger i sin alminnelighet, kan være kostelig lesning. Fulle av velmente superlativer, og pressemeldinger på nye mobiler er blant det morsomste vi leser på jobben. Alt fra fargevalg til hvordan livet vil bli rikere, bedre og graden av selvrealisering man vil oppnå, kjenner ingen grenser når kreative markedsfolk høy på koffein skal forfatte noe lesbart om nye vidundere.
Samsung er ikke blant de verste, i stedet forteller de at Samsung Wave har en ny pekeskjerm, som er mer lyssterk kalt Super AMOLED, og mer energieffektiv. I tillegg til at selve skjermpanelet er tynnere enn vanlige på AMOLED-skjermer.
Mobilen har et nytt operativsystem kalt Bada (ja jeg vet at det rimer) som hviler på en 1 GHz prosessor, noe som burde bety at Wave er ganske responsiv under bruk.
Den har også brukergrensesnittet TouchWiz 3.0 og støtter Samsung Apps, som er en nyåpnet appstore for Samsung-mobiler av Waves kaliber.
En egen meny kalt Social Hub er et samlested for Twitter, Facebook og lignende, slik at man skal ha umiddelbar tlgang til hele ens elektroniske liv bare en pekefingerlengde unna.
Mobilen som er i butikkene nå, koster 3.750 kroner.

Spesifikasjoner:
3,3 tommer stor tynn super AMOLED-skjerm (800 x 400 piksler)
Aluminiumdeksel
Mål: 118 x 56 x 11 millimeter.
5-megapikselkamera med LED-lys, flere fotofunksjoner inkludert geotagging. Spiller inn og av
Video i HD-format, spiller av formatene mpeg4, h.263, h.264, wmv, Divx, XviD med lydformat i 5.1.
Musikkspiller med musikksøk-funksjon
FM-radio
A-gps, ActiveSync, nettleser
Bluetooth 3.0
USB
Wi-Fi 802.11b/g/n
Mobilt bredbånd 3,6 Mbs
2 GB internminne og plass til minnekort opp til 32 GB

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hi-fi-oppfinneren - Oskar Heil Oskar Heil kjennes kun av de få, men hans oppfinnelse har satt fingeravtrykk på hi-fi verdenen, og hans diskantenheter brukes overalt.
Se de kuleste dingsene fra verdens største tech-messe CES-messen i Las Vegas er stedet man finner teknologiske nyheter. Både de store og nyskapende - og de litt mer snodige
Denne projektoren går på batteri Nå kan du ta med storskjermen hvor som helst!
CES 2022: Hva får vi se på årets største elektronikkmesse? Mens CES ble en ren digital affære i 2021, satses det fremdeles på at CES 2022 blir en fysisk messe. Her er noe av det vi får se.
Forbrukere vil ikke betale selv for grønn teknologi Vi er positive til grønn teknologi – men kun hvis arbeidsgiveren tar regningen.
Se roboten Ameca gjøre grimaser som et menneske Ny video viser prototype av en ekstremt menneskelignende robot, som gjør grimaser og rynker øyebrynene, så man får frysninger nedover ryggen
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend