TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Reklamefri musikk på YouTube

Videotjenesten lanserer betalingstjeneste for musikkinteresserte.

forfatter
Publisert 17.11.14 - 14:36

Det har lenge gått rykter om at YouTube så på muligheten for å kunne ta betalt av sine brukere for å slippe reklamen i starten av videoklippene. Men nå når tjenesten lanseres i testversjon viser det seg at den blir noe mer spesialisert.

Music Key som den skal hete vender seg rett og slett til musikkintresserte. For en slant i måneden skal brukerne få tilgang til musikkvideoer uten reklame, mulighet til å spille dem i bakgrunnen på mobilen og til og med offline-avspilling. Det finnes dessuten en ”radiotjeneste” kalt YouTube Mix hvor tjenesten spiller lignende musikk som den du har valgt.

Testversjonen som finnes nå krever en innbydelse og skal pågå i seks måneder. Deretter kan hvem som helst abonnere for 10 dollar i måneden.

youtube.com

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Ikonisk studiomikrofon er tilbake Neumanns ikoniske rørmikrofon M 49 er tilbake. Men den er langt fra billig.
Robotklippere feirer Curiositys bursdag Curiosity Rover har i dag vært på Mars i 10 år. Det feires av 100.000 robotgressklippere.
EU vil ha totalovervåkning av alle samtalene dine Et forslag fra EU-kommisjonen vil innføre omfattende granskning av samtaler, med hensikten om å beskytte barn mot overgrep, et inngrep som i praksis betyr totalovervåkning av alle borgere.
Slik lager du din egne fantasy-illustrasjoner Med en enkelt kommando lager maskinen fantastiske bilder basert utelukkende på din fantasi.
Følg Lyd & Bilde