Strømming

Videotjenesten lanserer betalingstjeneste for musikkinteresserte.
forfatter

Det har lenge gått rykter om at YouTube så på muligheten for å kunne ta betalt av sine brukere for å slippe reklamen i starten av videoklippene. Men nå når tjenesten lanseres i testversjon viser det seg at den blir noe mer spesialisert.

Music Key som den skal hete vender seg rett og slett til musikkintresserte. For en slant i måneden skal brukerne få tilgang til musikkvideoer uten reklame, mulighet til å spille dem i bakgrunnen på mobilen og til og med offline-avspilling. Det finnes dessuten en ”radiotjeneste” kalt YouTube Mix hvor tjenesten spiller lignende musikk som den du har valgt.

Testversjonen som finnes nå krever en innbydelse og skal pågå i seks måneder. Deretter kan hvem som helst abonnere for 10 dollar i måneden.

youtube.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.