Musikk

Feirer 40 års jubileum for albumet ”Horses”.
forfatter

Fredag den 12. juni står Patti Smith i Frognerparken og spiller sitt legendariske debutalbum i sin helhet på Norwegian Wood.

I pressemeldingen kan vi lese:

”Da Patti gikk av scenen etter en åpenbaring av en konsert hos oss i 2011 stod vi målløse i amfiet. Samtlige strenger på Fendern hennes ble revet av en etter en og blodet rant. Produksjonssjefen vår fikk beholde gitaren og den henger på veggen som et alter. Det er så herlig at hun ville tilbake til oss for denne markeringen.”

Vi vil med dette anbefale alle å ta turen og se Patti Smith fremføre ”Horses”, en bauta innen amerikansk rockhistorie. Kjøp billetter her.

Også verdt å merke seg er Mark Knopfler og Calexico, som tar turen henholdsvis onsdag 10. og lørdag 13. juni.

Hør albumet ”Horses” her (hele sanger krever innlogging hos WiMP):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.