Oppfølger til Breaking Bad på Netflix i 2014

Den kritikerroste TV-serien Breaking Bad får nå en oppfølger. Spin-off-serien Better Call Saul kommer eksklusivt på Netflix i 2014.
Annonse
Annonse
forfatter

Savner du kult-serien “Breaking Bad” om kjemi-læreren Walter White og hans tidligere elev, Jesse Pinkman, som gjennom fem sesonger gjennomgår en forvandling fra hobby-narkoprodusenter til hardkogte gangstere? Nå er det håp i sikt. Neste år kommer “Better Call Saul” en ny tv-serie som finner sted i samme univers som “Breaking Bad”.

Den nye serien følger narko-duoens moralsk utfordrede advokat, Saul Goodman, spilt av komikeren Bob Odenkirk, og foregår i tiden før Saul blir kastet ut i bekjentskapet med Walter White.

“Better Call Saul” utvikles, skrives og regisseres av “Breaking Bad”-skaper Vince Gilligan, og kommer på amerikansk tv neste sommer.

Saul Goodman (til venstre) får nå sin egen tv-serie, Better Call Saul, som handler om tiden før han møter den kreftsyke kjemilæreren Walter White (til høyre). Saul Goodman (til venstre) får nå sin egen tv-serie, Better Call Saul, som handler om tiden før han møter den kreftsyke kjemilæreren Walter White (til høyre)..

Skandinaviske Netflix-kunder kunne se alle episodene av “Better Call Saul” få dage etter, de har vært vist på amerikansk tv. Det er en del av en eksklusiv avtale Netflix har gjort med produsenten Sony Pictures.

“”Breaking Bad” er anerkjent som en av de beste tv-opplevelser i disse nye gyldne tider for serie-formatet på tv,” sier Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer, og fortsetter. ”Serien har også vist seg å være utrolig populær blant Netflix-brukere over hele verden. Denne spin-off-serien fortsetter den sterke historiefortellingen vi kjenner fra “Breaking Bad”. Vi er stolte over å samarbeide med Sony Pictures Television om å bringe Saul Goodman ut til våre kunder over hele verden.”
www.bettercallsaul.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Les også

Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Samsung har nettopp invitert mediene til årets første Galaxy Unpacked-presentasjon.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter