Oppfølger til Breaking Bad på Netflix i 2014

Den kritikerroste TV-serien Breaking Bad får nå en oppfølger. Spin-off-serien Better Call Saul kommer eksklusivt på Netflix i 2014.
Annonse
Annonse
forfatter

Savner du kult-serien “Breaking Bad” om kjemi-læreren Walter White og hans tidligere elev, Jesse Pinkman, som gjennom fem sesonger gjennomgår en forvandling fra hobby-narkoprodusenter til hardkogte gangstere? Nå er det håp i sikt. Neste år kommer “Better Call Saul” en ny tv-serie som finner sted i samme univers som “Breaking Bad”.

Den nye serien følger narko-duoens moralsk utfordrede advokat, Saul Goodman, spilt av komikeren Bob Odenkirk, og foregår i tiden før Saul blir kastet ut i bekjentskapet med Walter White.

“Better Call Saul” utvikles, skrives og regisseres av “Breaking Bad”-skaper Vince Gilligan, og kommer på amerikansk tv neste sommer.

Saul Goodman (til venstre) får nå sin egen tv-serie, Better Call Saul, som handler om tiden før han møter den kreftsyke kjemilæreren Walter White (til høyre). Saul Goodman (til venstre) får nå sin egen tv-serie, Better Call Saul, som handler om tiden før han møter den kreftsyke kjemilæreren Walter White (til høyre)..

Skandinaviske Netflix-kunder kunne se alle episodene av “Better Call Saul” få dage etter, de har vært vist på amerikansk tv. Det er en del av en eksklusiv avtale Netflix har gjort med produsenten Sony Pictures.

Annonse

“”Breaking Bad” er anerkjent som en av de beste tv-opplevelser i disse nye gyldne tider for serie-formatet på tv,” sier Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer, og fortsetter. ”Serien har også vist seg å være utrolig populær blant Netflix-brukere over hele verden. Denne spin-off-serien fortsetter den sterke historiefortellingen vi kjenner fra “Breaking Bad”. Vi er stolte over å samarbeide med Sony Pictures Television om å bringe Saul Goodman ut til våre kunder over hele verden.”
www.bettercallsaul.com

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.