Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Nye bilder av Xbox Series S og X

En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
xbox x s family

Microsofts har allerede avslørt både lanseringsdato og norske priser på Xbox Series og Xbox Series S, men i dag har de sluppet flere bilder som gir et nærmere innblikk i hvordan de nye spillkonsollene vil se ut “in the flesh”, på både utsiden og innsiden.

Bildene viser blant annet Xboxene “demontert i tusen biter”. Vi får også se at Xbox Series S blir den kompakte lillebroren av de to, og laget er for å være relatvt lett å ta med seg. Begge konsollene har en rettlinjet, symmetrisk design, som skiller seg fra den mer buede formen på Sony PS5.

Alle foto: Microsoft

 

Annonse
Snart duket for Xbox-lansering Nå vet vi dessuten hvor mye de skal koste!
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.