TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Norsk musikkselskap nominert til tre Grammy!

Plateselskapet 2L belønnes med hele tre Grammy-nominasjoner, for noen av bransjens mest vellydende album.

forfatter
Publisert 08.12.14 - 12:09

Alle som har lest våre tester, vet at vi ofte bruker utgivelser fra klassiskselskapet 2L til våre tester. Det kommer ganske enkelt av at de har den mest vellydende og avslørende musikken vi vet om, og spesielt i høyoppløst surroundlyd kommer de klassiske mesterverkene til sin rett. Morten Lindberg er rett og slett en guru bak spakene, og kombinert med dirigenter og musikanter i verdensklasse, er gåsehudfaktoren stor.

Nå slipper du å ta vårt ord på det, når selveste Grammy-juryen har ryddet plass til hele tre nominasjoner for det norske plateselskapet, deriblant den prestisjetunge tittelen Årets produsent, klassisk.

Vi ønsker 2L lykke til i kåringen!

Nominasjonene er som følger:

Morten Lindberg er nominert i kategorien Beste produsent, klassisk.
Morten Lindberg er nominert i kategorien Beste produsent, klassisk.

PRODUCER OF THE YEAR, CLASSICAL (Årets produsent, klassisk)
Morten Lindberg

Out_Of_Darkness
BEST CHORAL PERFORMANCE
(beste korprestasjon)
Album: Dyrud – Out Of Darkness
Vivianne Sydnes, dirigent (Erlend Aagaard Nilsen & Geir Morten Øien; Sarah Head & Lars Sitter; Nidaros domkor)
Selskap: 2L (Lindberg Lyd)

Kjøp albumet på kombinert Blu-ray / SACD her

Remote_Galaxy
BEST SURROUND SOUND ALBUM
(Beste album med surroundlyd)
Album: Beppe – Remote Galaxy
Morten Lindberg, surround lydtekniker; Morten Lindberg, surround mastering-tekniker; Morten Lindberg, surround produsent (Vladimir Ashkenazy & Philharmonia Orchestra)
Selskap: 2L (Lindberg Lyd)

Kjøp albumet på kombinert Blu-ray / SACD eller klikk her for vinyl
All musikk kan kjøpes til høyoppløst nedlasting her

Mer info:
2l.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Ikke-en-flammekaster? Jo, det er det! Myndighetene i tyske Karlsruhe ser ikke humoren ved Elon Musks 'Not a Flamethrower'.
Er dette fremtidens sammenrullbare data? I forbindelse med selskapets egen Tech World '22 konferanse viste Lenovo frem et 'proof of concept' av en sammenrullbar skjerm til smarttelefoner og datamaskiner.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Følg Lyd & Bilde