Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Netcom først med 4G i Norge

Samtidig med at TeliaSonera og Ericsson lanserer 4G mobinett i Stockholm. åpner Netcom verdens første 4G mobilnett i Oslo i dag, med Samsungs nye 4G USB-modem. Med nedlastningshastigheter på opp til 100 megabit per sekund.

Skrevet av / 14.12.09 - 09:03
Netcom først med 4G i Norge

Hvis man er Netcom kunde kan man allerede i dag ta i bruk Samsungs 4G moden, og i Oslo få tilgang til nedlastningshastigheter på opp til 100 megabit per sekund. Sammenlign det med turbo 3G som maksimalt kan gi deg 7,2 Mbps, så ser man at det ligger vanvittig hastighetsøkning og venter på oss i 4G-nettet.
– Vi er stolte og glade for å kunne åpne verdens første 4G-nett i Oslo. Under utbyggingen har åpning i 2010 hele tiden vært målet, men vi har allerede kommet så langt at vi ønsker å gi kundene våre tilgang til nettet slik at de kan dele sine erfaringer med oss fra et tidlig stadium i utviklingen, sier NetComs administrerende direktør August Baumann.

– Det er en stor ære for oss å være en del av verdens første markedslansering av LTE fra Netcom. Dette er et historisk skritt fremover for telekom-bransjen, sier JK Shin, sjef for Samsungs mobildivisjon.

Samsung

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

Lyd & Bilde
Scroll to Top