Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nå kan Googles AI Bard svare på spørsmål om Youtube-videoer

Bard skal lære seg å forstå innholdet i videoen slik at den kan svare på spørsmål om hva den ser.

Skrevet av / 27.11.23 - 18:33
Nå kan Googles AI Bard svare på spørsmål om Youtube-videoer

I september kom det første steget da Google gjorde det mulig for Bard å samhandle med Google-apper som Gmail, Docs, Maps og Youtube. Den gang var forståelsen for videoer imidlertid svært begrenset. Den kunne bare hjelpe deg med å finne en bestemt type videoer, for eksempel morsomme videoer.

Foto: Google

Men nå kommer det en mye bedre versjon som faktisk analyserer innholdet i videoen og hører på lyden. På oppdateringssiden til Bard forteller Google at «hvis du for eksempel leter etter videoer med bakeoppskrifter, kan du nå spørre hvor mange egg som trengs i den første oppskriften i videoen.

 

We’ve heard you want deeper engagement with YouTube videos. So we’re expanding the YouTube Extension to understand some video content so you can have a richer conversation with Bard about it.

 

Et annet eksempel på hvordan Bard kan hjelpe deg når du ser på YouTube, er at hvis du ser en reisevideo og ser noe du liker, kan du spørre den kunstige intelligensen hvor den er filmet.

Les også Google Assistant får AI-motor Nå flyttes Googles AI-chatbot Bard inn i Google Assistant, som ser ut til å være i tilbakegang.

Google har også nylig begynt å eksperimentere med å la Bard hjelpe videoprodusenter med å holde oversikt over kommentarene til videoene sine. Nå kan den oppsummere hva som blir skrevet, slik at videoskaperen slipper å sitte og lese hver eneste kommentar.

 

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top