Search
Generic filters

Marco Polo fra Netflix

Suksessduoen bak Kon-Tiki, Espen Sandberg og Joachim Rønning, har blitt hyret av Netflix til å regissere en TV-serie om den kjente italienske oppdageren Marco Polo.

I gårsdagens pressmelding fra The Weinstein Company ble det informert om at de i samarbeid med Netflix skal lage en TV-serie basert på de fantastiske eventyrene/reisene til italieneren (venetianer er mer korrekt, i og med at Italia ikke eksisterte på hans levetid) Marco Polo.

Marco Polo levde i Venezia i perioden 1254-1324. Han er regnet som en av tidenes største oppdagelsesreisende, og ble kjent for sine reiser, og handel, i Kina og Asia. Jobben med å regissere TV-serien om hans fascinerende liv er gitt til duoen bak den norske Oscar-nominerte filmen Kon-Tiki, Espen Sandberg og Joachim Rønning.

fv_Joachim_R_nning_Espen_Sandberg_1
Joachim Rønning og Espen Sandberg på location i Venezia (foto: privat)

Regiduoen skal simultant jobbe med forberedelsene til Pirates 5, som har planlagt premiere i juli 2015.

Serien blir, som med House of Cards, en original Netflix-serie, produsert av The Weinstein Company. Premieren er planlagt allerede til slutten av 2014, og er skrevet av John Fusco (Young Guns II).

Filmingen vil finne sted i Italia, Malaysia, Kasakhstan og Pinewood Studios i England. Produksjonsstart på den 9-episoders lange serien er satt til våren i år.

En ekstatisk Harvey Weinstein uttalte til The Hollywood Reporter:
«With the glowing success of series like House of Cards and Orange Is the New Black, it’s clear that Netflix is breaking tremendous ground in the realm of streaming original content. We could not be more excited to partner with them on this project, along with the creative tour de force of John Fusco and his talented team.»

Budsjettet er foreløpig ikke kjent, men i følge pressemeldingen kan vi vente oss en storslagen serie med fokus på Marco Polos reise til Kina på 1200-tallet med voldsom krig, kampsport, korrupsjon og seksuelle intriger! Høres ut som en god oppskrift på suksess!

Paradise-Ren-46131
Er det dette vi kan vente oss fra Netflix’ versjon av Marco Polos liv og levnet?

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.