Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Lyd & Bilde – nå som digitalt magasin

Nå kan du laste ned magasinet Lyd & Bilde i digital utgave til iPad og Android!

Skrevet av / 27.03.14 - 16:58
Lyd & Bilde – nå som digitalt magasin

Lyd & Bilde har i over 20 år vært Skandinavias mest leste magasin innen audio/video og hjemmeunderholdning. Det vil vi fortsette å være!

I en dynamisk mediehverdag må man være i stand til å omstille seg, og for å følge utviklingen lanserer vi nå Lyd & Bilde-magasinet i digitalversjon til både iPad- og Android-nettbrett.

Interaktiv digitalutgave

 

iPad_Flare NO newDen ”analoge” papirutgaven vil selvsagt bestå, men nå vil vi også tilby en ny utgave som er skreddersydd for de mange nettbrett-brukerne der ute.

Digitalutgaven av Lyd & Bilde inneholder alt stoffet fra papirutgaven, men vil i tillegg by på nye interaktive muligheter, blant annet videoinnhold, flere bilder av produktene, og ikke minst musikk og filmtrailere. Digitalutgaven vil også inneholde eksklusivt innhold du ikke finner i papirutgaven.

Vi i redaksjonen synes dette er veldig spennende, og gleder oss til ta i bruk de kreative mulighetene som digitalutgaven gir. Fremfor alt håper vi selvsagt at du som leser finner dette interessant! Bli med oss videre, gi oss tilbakemeldinger, ris og ros, slik at vi kan fortsette å utvikle magasinet slik DU vil ha det!

Gunstige priser

Den som kjøper digitalutgaven vil også få flere fordeler, med betydelig reduserte priser sammenlignet med papirmagasinet. Som en bonus blir Digitalutgaven også tilgjengelig for nedlasting før papirutgaven ligger bladhyllene. Dersom du vil holde deg oppdatert om tester og nyheter innen lyd, bilde og hjemmeunderholdning, leser du det her først!

Sist men ikke minst: Laster du ned Lyd & Bilde-appen i App Store og Google Play nå, får du aprilutgaven av digitalmagasinet GRATIS! (NB! Kun gyldig frem til 5. april)

Sony Xperia Tablet Z

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

Lyd & Bilde
Scroll to Top