Følg oss på

Søk efter tests, nyheder, anmeldelser..

LG reduserer utslippene

Oppnår miljømål 7 år før tiden.

I 2013 reduserte LG sine karbonutslipp med 38 millioner tonn. Dette tilsvarer strømforbruket til en million amerikanske husholdninger. Reduksjonen overgår målet på 30 millioner tonn per år, et mål som LG ikke trodde var gjennomførbart før i 2020.

Innen 2020 er målet nå i stedet å redusere utslippene forbundet med bruk av produkter med 60 millioner tonn CO2 per år. Det vil si en samlet reduksjon på ca. 420 millioner tonn mellom 2009 og 2020. En reduksjon av denne størrelsesorden vil ha samme positive effekt på luftkvaliteten som nyplanting av 150 milliarder furu frøplanter per år. Det er like mange frø som universet er stort, målt i lysår. Eller så mye alle nordmenn tilsammen får i feriepenger hvert år, målt i kroner.

LG går dermed i front for å redusere utslippet av klimagasser. Ikke minst på grunn av effektiviseringen av sine kjøleskap, vaskemaskiner og LED-belyste LCD-TV-er som de hevder er inntil 67 prosent mer energieffektive enn konkurrentene.

lge.com

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Oppnår miljømål 7 år før tiden.

Oppnår miljømål 7 år før tiden.

Oppnår miljømål 7 år før tiden.

Oppnår miljømål 7 år før tiden.

Oppnår miljømål 7 år før tiden.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.