Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

LG reduserer utslippene

Oppnår miljømål 7 år før tiden.

Skrevet av / 29.04.14 - 13:46
LG reduserer utslippene

I 2013 reduserte LG sine karbonutslipp med 38 millioner tonn. Dette tilsvarer strømforbruket til en million amerikanske husholdninger. Reduksjonen overgår målet på 30 millioner tonn per år, et mål som LG ikke trodde var gjennomførbart før i 2020.

Innen 2020 er målet nå i stedet å redusere utslippene forbundet med bruk av produkter med 60 millioner tonn CO2 per år. Det vil si en samlet reduksjon på ca. 420 millioner tonn mellom 2009 og 2020. En reduksjon av denne størrelsesorden vil ha samme positive effekt på luftkvaliteten som nyplanting av 150 milliarder furu frøplanter per år. Det er like mange frø som universet er stort, målt i lysår. Eller så mye alle nordmenn tilsammen får i feriepenger hvert år, målt i kroner.

LG går dermed i front for å redusere utslippet av klimagasser. Ikke minst på grunn av effektiviseringen av sine kjøleskap, vaskemaskiner og LED-belyste LCD-TV-er som de hevder er inntil 67 prosent mer energieffektive enn konkurrentene.

lge.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

Lyd & Bilde
Scroll to Top