Rykter

Apple setter lite pris på at deres oppkjøp av Beats Audio er offentliggjort.
forfatter

I Cupertino er de faktisk så irritert over at Dr Dre i en video, som ble lastet opp på YouTube for et par uker siden, skryter over å være den første hiphop-miljardæren på grunn av salget av Beats Audio til Apple, at handelen nå risikerer å gå dukken. Det skriver macrumours.com og henviser til en artikkel fra Billboard.

Dr Dres oppførsel har i hvert fall fått Apple til å tvile på at rapperen passer som sjef hos Apple, hvilket ellers har vært planen.

Macrumours.com skriver for øvrig at Apple åpenbart ikke er villige til å betale fullt så mye som antatt for strømmetjenesten Beats Music, som bare har 200.000 betalende abonnenter. Nåværende status i følge ryktet er at tilbudet er redusert fra 3,2 milliarder dollar til 3 milliarder dollar.

Det skal bli interessant å se om det som skulle ha blitt det største oppkjøpet i Apples historie nå faktisk blir noe av. Mens vi venter kan vi jo fordrive tiden med å se på YouTube-videoen med Dr Dre som har fått Apple-ledelsen til å se rødt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.