Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

IFA utvider messen

Årets store begivenhet for elektronikkbransjen, IFA messen i Berlin, går av stabelen mellom 2. og 7. september.

Internationale Funkausstellung som messen også kalles, har vokst siden starten for 51 år siden, til å bli en av de største og viktigste messene for forbrukerelektronikk. I fjor var 235.000 besøkende innom IFA-messen, som med over 1.400 utstillere viste det aller siste innom tv, hjemmekino, nettbrett, mobiltelefoner, PC-er og hvitevarer.

I år skal det settes opp en midlertidig hall for å kunne huse flere utstillere, og IFA planlegger to nye messehaller, i tillegg til de 26 som utgjør messeområdet i dag.

De nye hallene skal først og fremst huse fotoprodusenter, hvert fall en av hallene, i følge IFAs direktør, Dr. Christian Göke, som håper å ha de to hallene klare til IFA-messen om tre år.

Årets messe får en egen iZone, en utstillingsseksjon for i-produkter og apps, hvor programvare og produkter til Android og iOS-enheter som mobiltelefoner og nettbrett, vil bli vist frem.

Lyd & Bildes redaksjon vil være til stede under IFA-messen, og rapporterer daglig om de nyeste produktene, nye trender og teknologi, på lydogbilde.no.

Annonse
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.