IFA utvider messen

Annonse
Annonse
forfatter

Årets store begivenhet for elektronikkbransjen, IFA messen i Berlin, går av stabelen mellom 2. og 7. september.

Internationale Funkausstellung som messen også kalles, har vokst siden starten for 51 år siden, til å bli en av de største og viktigste messene for forbrukerelektronikk. I fjor var 235.000 besøkende innom IFA-messen, som med over 1.400 utstillere viste det aller siste innom tv, hjemmekino, nettbrett, mobiltelefoner, PC-er og hvitevarer.

I år skal det settes opp en midlertidig hall for å kunne huse flere utstillere, og IFA planlegger to nye messehaller, i tillegg til de 26 som utgjør messeområdet i dag.

De nye hallene skal først og fremst huse fotoprodusenter, hvert fall en av hallene, i følge IFAs direktør, Dr. Christian Göke, som håper å ha de to hallene klare til IFA-messen om tre år.

Årets messe får en egen iZone, en utstillingsseksjon for i-produkter og apps, hvor programvare og produkter til Android og iOS-enheter som mobiltelefoner og nettbrett, vil bli vist frem.

Lyd & Bildes redaksjon vil være til stede under IFA-messen, og rapporterer daglig om de nyeste produktene, nye trender og teknologi, på lydogbilde.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.