Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

IFA utvider messen

Skrevet av / 25.08.11 - 07:00
IFA utvider messen

Årets store begivenhet for elektronikkbransjen, IFA messen i Berlin, går av stabelen mellom 2. og 7. september.

Internationale Funkausstellung som messen også kalles, har vokst siden starten for 51 år siden, til å bli en av de største og viktigste messene for forbrukerelektronikk. I fjor var 235.000 besøkende innom IFA-messen, som med over 1.400 utstillere viste det aller siste innom tv, hjemmekino, nettbrett, mobiltelefoner, PC-er og hvitevarer.

I år skal det settes opp en midlertidig hall for å kunne huse flere utstillere, og IFA planlegger to nye messehaller, i tillegg til de 26 som utgjør messeområdet i dag.

De nye hallene skal først og fremst huse fotoprodusenter, hvert fall en av hallene, i følge IFAs direktør, Dr. Christian Göke, som håper å ha de to hallene klare til IFA-messen om tre år.

Årets messe får en egen iZone, en utstillingsseksjon for i-produkter og apps, hvor programvare og produkter til Android og iOS-enheter som mobiltelefoner og nettbrett, vil bli vist frem.

Lyd & Bildes redaksjon vil være til stede under IFA-messen, og rapporterer daglig om de nyeste produktene, nye trender og teknologi, på lydogbilde.no.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top