Bransjenytt

På denne ukens IFA-messe i Berlin, åpner den nye CityCube på messeområdet, som i år skal huse Samsung.
forfatter

Den nye CityCube-hallen er ikke bare en utstillingshall på 22.000 kvadratmeter. Det er bare halve arealet som brukes til utstillling, resten er satt av til konferanser og eventer.

De 12.000 kvm med utstillingsplass, er delt i to og i år har Samsung flyttet fra nordsiden av messeområdet, og til CityCube.

Hall_B_level_2_Fancybox_1200px

Hallen som ligger øst for den sørlige inngangen på Messe Berlin, erstatter store deler av den gamle ICC-hallen, som erfarne messegåere kjenner som en stor labyrint.

CityCube Berlin blir en viktig del av messeområdet under årets IFA-messe, som er en av verdens største messer for forbrukerelektronikk og åpnet første gang i 1924.

Lyd & Bilde er til stede på IFA-2014, og rapporterer daglig på lydogbilde.no fra 3. september.

CityCube-Berlin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.