Strømming

I forhold til samme tid i fjor har salget av høyoppløst musikk fra HDtracks økt med 20 prosent.
forfatter

At HDtracks solgte 20 prosent mer høyoppløst musikk i første kvartal sammenlignet med samme kvartal året før, reflekterer en økt etterspørsel etter musikk med bedre lydkvalitet. Vi legger også merke til at HDtracks har økt salget i alle kategorier, også innen pop og rock.

Siden HDtracks ble lansert i 2008 har nettbutikken vokst seg større for hvert år, i takt med at høyoppløst musikk for nedlasting også har økt i markedet generelt.

Nylig la HDtracks til tre klassiske Bob Dylan-album i tillegg til nye utgivelser fra Skrillex, Foster the People og Shakira, i tillegg til Cream, Blind Faith, Bonnie Raitt og Emmylou Harris.

I mange tilfeller kan man velge mellom flere formater, deriblant FLAC, WAV, AIFF, ALAC – og til og med DSD. Mange utgivelser har oppløsninger i 24-bit/96kHz og 24-bit/192kHz.

Slik tegner du konto hos HDtracks
HDtracks tillater kun kunder med amerikansk bostedsadresse å tegne konto. Imidlertid kreves ikke amerikansk IP-adresse, så det er bare å bruke en hvilken som helst gateadresse.

Du kan for eksempel bruke JetCarrier sin adresse, som er:

601 W Linden Ave Ste 500
Linden, NJ 07036
USA

Når konto er tegnet, og kredittkortopplysninger oppgitt, så er det bare å handle i vei!

Annonse

hdtracks.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også