TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Høyoppløst musikksalg øker

I forhold til samme tid i fjor har salget av høyoppløst musikk fra HDtracks økt med 20 prosent.

forfatter
Publisert 17.04.14 - 07:00

At HDtracks solgte 20 prosent mer høyoppløst musikk i første kvartal sammenlignet med samme kvartal året før, reflekterer en økt etterspørsel etter musikk med bedre lydkvalitet. Vi legger også merke til at HDtracks har økt salget i alle kategorier, også innen pop og rock.

Siden HDtracks ble lansert i 2008 har nettbutikken vokst seg større for hvert år, i takt med at høyoppløst musikk for nedlasting også har økt i markedet generelt.

Nylig la HDtracks til tre klassiske Bob Dylan-album i tillegg til nye utgivelser fra Skrillex, Foster the People og Shakira, i tillegg til Cream, Blind Faith, Bonnie Raitt og Emmylou Harris.

I mange tilfeller kan man velge mellom flere formater, deriblant FLAC, WAV, AIFF, ALAC – og til og med DSD. Mange utgivelser har oppløsninger i 24-bit/96kHz og 24-bit/192kHz.

Slik tegner du konto hos HDtracks
HDtracks tillater kun kunder med amerikansk bostedsadresse å tegne konto. Imidlertid kreves ikke amerikansk IP-adresse, så det er bare å bruke en hvilken som helst gateadresse.

Du kan for eksempel bruke JetCarrier sin adresse, som er:

601 W Linden Ave Ste 500
Linden, NJ 07036
USA

Når konto er tegnet, og kredittkortopplysninger oppgitt, så er det bare å handle i vei!

hdtracks.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hi-fi-oppfinneren - Oskar Heil Oskar Heil kjennes kun av de få, men hans oppfinnelse har satt fingeravtrykk på hi-fi verdenen, og hans diskantenheter brukes overalt.
Se de kuleste dingsene fra verdens største tech-messe CES-messen i Las Vegas er stedet man finner teknologiske nyheter. Både de store og nyskapende - og de litt mer snodige
Denne projektoren går på batteri Nå kan du ta med storskjermen hvor som helst!
CES 2022: Hva får vi se på årets største elektronikkmesse? Mens CES ble en ren digital affære i 2021, satses det fremdeles på at CES 2022 blir en fysisk messe. Her er noe av det vi får se.
Forbrukere vil ikke betale selv for grønn teknologi Vi er positive til grønn teknologi – men kun hvis arbeidsgiveren tar regningen.
Se roboten Ameca gjøre grimaser som et menneske Ny video viser prototype av en ekstremt menneskelignende robot, som gjør grimaser og rynker øyebrynene, så man får frysninger nedover ryggen
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend