Search
Generic filters

Harley-Davidsons elektriske motorsykkel på verdensturné

Inviterer motorsyklister fra hele verden til å være med å forme den første elektriske Harleyen.

Vi har tidligere skrevet om Harley-Davidsons elektriske motorsykkel, og nå tar de sitt Project LiveWire Experience Tour verden rundt for å vise fem og la hele verden få teste og si sin mening om selskapets første elektriske motorsykkel.

Prosjektet debuterte i fjor, og nå får utvalgte forbrukere i Asia, Europa, Canada og USA muligheten til å teste og gi tilbakemelding om sykkelen.

Project LiveWire blander stilarven til Harley-Davidson med den nyeste teknologien, i håp om å levere en helt ny opplevelse av den karakteristiske Harley-Davidson-stilen, lyden og følelsen. Motorsykkelen skal gi en ”unik og engasjerende kjøreopplevelse, med hurtig akselerasjon og en umiskjennelig ny lyd.”

Og det er ikke minst dette med ny lyd som gjør dette til et spennende prosjekt i våre øyne. For en Harley-Davidson kjenner man igjen på lyden fra en kilometers avstand. Hva skjer så når Harleyen blir elektrisk?

elektrisk_harley2

Forventningene nullstilles
– Project LiveWire har nullstilt forventningene om hva en Harley-Davidson motorsykkel kan være, sier Mark-Hans Richer, markedssjef hos Harley-Davidson, i en pressemelding. – Den første fasen av Project LiveWire Experience Tour ga verdifull innsikt i hvilke egenskaper og opplevelser kjørere forventer fra en elektrisk Harley-Davidson motorsykkel. I år ekspanderer vi denne opplevelsen til et globalt publikum for å finne enda dypere innsikt og la de som tester være med å forme retningen for denne fantastiske teknologien.

Ikke til salgs
Project LiveWire-motorsykkelen er ikke til salgs, men utviklet spesifikt for å finne innsikt hos motorsyklisters forventninger til en elektrisk Harley-Davidson. Kunder inviteres til å testkjøre og gi tilbakemeldinger på deres opplevelse, samt lære mer om historien bak prosjektet. Også de som ikke kjører motorsykkel ennå vil få muligheten til å kjenne på kraften i Project LiveWire gjennom en simulator.

I 2014 var det flere enn 15.000 kunder som ga tilbakemelding om Project LiveWire, inkludert de 6.800 som fikk testkjøre sykkelen via fjorårets Experience Tour i USA. De langsiktige planene for eventuell produksjon og salg av sykkelen påvirkes av tilbakemeldingene H-D får på sin Project LiveWire Experience Tour.

Norge er dessverre ikke med på turneplanen, så interesserte må komme seg til Storbritannia, Frankrike, Italia, Tyskland eller Nederland.

Europeisk turneplan:
Storbritannia Lørdag 16. mai – Søndag 17. mai 2015
Frankrike Lørdag 27. juni – Søndag 28. juni 2015
Italia Lørdag 11. juli – Søndag 12. juli 2015
Tyskland Lørdag 18. juli – Søndag 19. juli 2015
Nederland Lørdag 8. august – Søndag 9. august 2015

Les mer på projectlivewire.com

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.