TV-mottaker

Allerede nå kan Get-kundene som har HD-mottaker, nyte godt av Eurosport og SportN i ekte HD-kvalitet på flatskjermene sine. Get tilbyr OL-sendingenes største begivenheter blant hele 302 olympiske øvelser.

For Get-kunder med HD-dekoder, er Eurosport HD gratis i fram til utgangen av august, mens man må ha abonnement på Viasat Premium for å se SportN i HD.
Men åpningsendingen fra Beijing OL, vil være åpent tilgjengelig og gratis for alle med HD-dekoder, uansett om de abonnerer på Viasat Premium eller ikke.
− Get er alene om å tilby OL-sendinger i HD både fra Eurosport HD og SportN HD. Begge kanalene vil vise de største begivenhetene direkte, men med 302 olympiske øvelser vil deres sendeskjemaer og prioriteringer være ulike. Eurosport har en europeisk profil, mens SportN har en ren norsk profil. De mest sportsinteresserte av oss vil derfor ha stort utbytte av tilgang til begge kanalene, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

GET

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.