Strømming

Hele 20 prosent av sangene på Spotify har aldri blitt spilt. Forgotify finner dem.
forfatter

På Spotify finner du de seneste hitlåtene og gamle favoritter. Men det finnes også mengder av musikk som ikke er like populær. Sannheten er at over 4 millioner sanger på Spotify ikke har blit spilt en eneste gang!

Detta syntes opphavsmennene bak tjenesten Forgotify var synd og skam. Deres tjeneste hjelper deg derfor å finne alle disse bortgjemte skattene.

I ærlighetens navn finns det ofte en grunn til at ingen har spilt dem, men det finnes helt klart et komisk poeng med å bla i disse merkelige musikkutgivelsene.

forgotify.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.