En Dødsstjerne av Lego

Består av en halv million klosser!
forfatter

Det er i Legoland California man nå kan skue den enorme Dødsstjernen fra Star Wars.

Fra før har vi sett traileren til “The Force Awakens” i Lego.

Denne gangen får vi det rett fra ekspertene Legoland i California. I deres Star Wars-avdeling i Miniland kommer nå en gigantisk Death Star (Dødsstjerne). Den veier 862 kilo, og består av over en halv million klosser. Dødsstjernen er nesten fire meter høy og måler 2,4 meter i bredden, og er dermed den største legomodellen i hele Miniland. Dødsstjernen krevde en gaffeltruck og et behjelmet mannskap for å komme i posisjon.

Over 500.000 legoklosser gikk med til å bygge Dødsstjernen.
Over 500.000 legoklosser gikk med til å bygge Dødsstjernen.

Darth Vaders hjem er laget etter modell fra Star Wars Episode IV: A New Hope. Luke Skywalkers X-Wing er også med, som en hyllest til den berømte jakten i Dødsstjernens kanaler.

Den offisielle avdukingen av Dødsstjernen skjer den 5. mars, og starter avsparket av Legolands Star Wars Days-arrangement, som skjer den 7. og 8. mars.

california.legoland.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: