Elkjøp har stengt 27 butikker

Mange må nå handle elektronikk på nett. Derfor har Elkjøp tredoblet kapasiteten på Live shopping.
Elkjop live shopping
Annonse
Annonse
forfatter

Nå som fysiske butikker stenges ned en masse legger flere over til digital handel. Elkjøp satser hardt på Live shopping-tjenesten de lanserte i fjor våres i forbindelse med korona-utbruddet.

Live shopping – digitalt med ekte mennesker

I mars i fjor lanserte Elkjøp Live shopping, hvor man fikk butikkhjelp fra ansatte via videosamtale. Den gang gjennom samtaletjenesten Microsoft Teams.

– Vi har hentet verdifull erfaring fra vi lanserte Live shopping i vår, hvor kundene våre kunne snakke med en medarbeider gjennom Teams for å få individuell rådgivning. Nå har vi økt bemanningen og lansert en ny versjon som gjør at kundene våre kan bruke tjenesten rett fra elkjop.no, sa Thomas Brandsnes, Head of Sales i Elkjøp Norge, i en pressemelding som gikk ut før jul.

Dermed kan man nå snakke med en rådgiver på video, rett fra produktet man står inne på, eller mens man surfer videre i nettbutikken. Man trenger ikke booke tid og man trenger heller ikke vise video av seg selv.

– Vi har tredoblet kapasiteten vår på Live shopping slik at de som trenger det, kan snakke med våre medarbeidere digitalt. Vi gjør det vi kan i alle ledd nå, og jeg må igjen berømme aller deler av organisasjonen, det samholdet vi har trenger vi i en tid som dette, sier Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge, i en pressemelding fra i går 25. januar.

Annonse

Gjelder alle butikker

Tjenesten kan benyttes uansett hvor du bor. Selv steder hvor fysiske butikker ikke er stengt. Dermed trenger du ikke gå ut av døra for å få kjøpshjelp når du handler.

Som vi skrev sist (for nesten et år siden – gud bedre!) er digital kjøpshjelp på nett noe vi tror også kan bli en del av vår nye shoppinghverdag etter vi omsider får bukt med dette forbanna viruset. Folk blir stadig latere, så å kunne motta menneskelig hjelp direkte fra sofaen kan godt bli en ting for fremtiden – også utenfor pandemier.

Live shopping på elkjop.no er tilgjengelig i tidsrommet 12:00 – 19:00 og vil være synlig på venstre side på produktsiden. Her vil man se en blinkende sirkel med en av Elkjøps medarbeidere. 

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
I kveld har den etterlengtede andresesongen av Exit premiere.
Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.
LG har patentert en ny type OLED-TV som kan skjules når du ikke bruker den.
Disney ryster i selve fundamentet til kinoenes eksklusive filmmonopol.
En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.
Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.