Nyhet

Elkjøp har stengt 27 butikker

Mange må nå handle elektronikk på nett. Derfor har Elkjøp tredoblet kapasiteten på Live shopping.

Skrevet av / 26.01.21 - 09:35
Elkjøp har stengt 27 butikker

Nå som fysiske butikker stenges ned en masse legger flere over til digital handel. Elkjøp satser hardt på Live shopping-tjenesten de lanserte i fjor våres i forbindelse med korona-utbruddet.

Live shopping – digitalt med ekte mennesker

I mars i fjor lanserte Elkjøp Live shopping, hvor man fikk butikkhjelp fra ansatte via videosamtale. Den gang gjennom samtaletjenesten Microsoft Teams.

– Vi har hentet verdifull erfaring fra vi lanserte Live shopping i vår, hvor kundene våre kunne snakke med en medarbeider gjennom Teams for å få individuell rådgivning. Nå har vi økt bemanningen og lansert en ny versjon som gjør at kundene våre kan bruke tjenesten rett fra elkjop.no, sa Thomas Brandsnes, Head of Sales i Elkjøp Norge, i en pressemelding som gikk ut før jul.

Dermed kan man nå snakke med en rådgiver på video, rett fra produktet man står inne på, eller mens man surfer videre i nettbutikken. Man trenger ikke booke tid og man trenger heller ikke vise video av seg selv.

– Vi har tredoblet kapasiteten vår på Live shopping slik at de som trenger det, kan snakke med våre medarbeidere digitalt. Vi gjør det vi kan i alle ledd nå, og jeg må igjen berømme aller deler av organisasjonen, det samholdet vi har trenger vi i en tid som dette, sier Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge, i en pressemelding fra i går 25. januar.

Gjelder alle butikker

Tjenesten kan benyttes uansett hvor du bor. Selv steder hvor fysiske butikker ikke er stengt. Dermed trenger du ikke gå ut av døra for å få kjøpshjelp når du handler.

Som vi skrev sist (for nesten et år siden – gud bedre!) er digital kjøpshjelp på nett noe vi tror også kan bli en del av vår nye shoppinghverdag etter vi omsider får bukt med dette forbanna viruset. Folk blir stadig latere, så å kunne motta menneskelig hjelp direkte fra sofaen kan godt bli en ting for fremtiden – også utenfor pandemier.

Live shopping på elkjop.no er tilgjengelig i tidsrommet 12:00 – 19:00 og vil være synlig på venstre side på produktsiden. Her vil man se en blinkende sirkel med en av Elkjøps medarbeidere. 

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Luna 25 krasjet på månen

Nå kan Google oppsummere for deg

Russlands første romrakett på 50 år

De første turistene i verdensrommet

Google Assistant får AI-motor

Har ChatGPT blitt dummere?

Scroll to Top