Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

CES 2024: Jackery presenterer nye solenergiprodukter

Visning av solrobot og taktelt med solcellepaneler i Las Vegas.

Skrevet av / 10.01.24 - 13:27
CES 2024: Jackery presenterer nye solenergiprodukter

På CES 2024 lanserte Jackery to nye produkter: Solar Mars Bot og et solcelledrevet biltakstelt.

For Solar Mars Bot (som til forveksling ligner den ekte Mars-roboten Curiosity Rover, derav navnet) vant Jackery til og med en CES 2024 Innovation Award. Selskapet vant også nylig en TIME Best Inventions 2023 Award for det samme produktet.

(Foto: John Hvidlykke)

Solar Mars Bot er en kompakt enhet som kombinerer innsamling av solenergi med robotteknologi. Den er utstyrt med fire uttrekkbare solcellepaneler og en integrert kraftstasjon som gjør det mulig for brukeren å generere og transportere strøm i ulike situasjoner, inkludert utendørsaktiviteter og nødsituasjoner.

 

Enheten kan styres via en app på smarttelefonen, slik at brukeren kan skifte strøm etter behov. Spesifikasjonene for enhetens interne energilagring og solcellepanelenes effektivitet er ennå ikke offentliggjort.

Les også Mer strøm overalt du ferdes Jackery lager store, bærbare kraftstasjoner. Den lille Explorer 100 Plus er et mindre, men likefullt kapabelt nødbatteri for alle dine dingser.

Det andre nye Jackery-produktet, et taktelt med integrert solcellepanel og mobil strømstasjon, er designet for å gi en selvstendig campingopplevelse.

(Foto: John Hvidlykke)

Denne løsningen gjør det mulig for campere å dekke sine grunnleggende elektriske behov uavhengig av eksterne strømkilder, noe som gir en mer selvstendig naturopplevelse, garanterer Jackery.

Vi vet ennå ikke noe om pris eller tilgjengelighet i Danmark.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjermen gjør alt, bortsett fra å lese tankene dine!

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

Lyd & Bilde
Scroll to Top