Search
Generic filters

Blir det Waltz i Pirates 5?

Kon Tiki-regissørduoen Sandberg og Rønning har opplevd store budsjettkutt og utsettelser av Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Det til tross, ser det nå ut som om de har fått signert nok en stjerneskuespiller på laget. I følge godt kvalifiserte rykter har Oscarvinner (Inglourious Basterds) Christoph Waltz takket ja til en rolle i gigantfilmen.

Filmserien om den, mildt sagt, eksentriske kaptein Jack Sparrow (Johnny Depp) og hans eventyr på de syv hav har vært en eneste stor pengemaskin for Disney-konsernet, der den ene filmen etter den andre har satt omsetningsrekorder.

Dead-Men-Tell-No-Tales-pirates-of-the-caribbean-10520316-1600-1200

Etter suksessen og Oscar-nominasjonen til Kon-Tiki ble de to norske regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg hyret av produsent Jerry Bruckheimer for å stå bak roret i den femte filmen. Innspillingen ble utsatt høsten 2013 etter misnøye med manuset. Og, da en annen Johnny Depp-film, The Lone Ranger, totalfloppet på kinoene verden rundt, ble Disney nødt til å barbere budsjettene på fremtidige storfilmer. Pirates 5 fikk en kutt på hele 300 millioner. Men, de har da fortsatt 1,2 milliarder å leke seg med!

Åpenbart penger nok til å sjøsette filmen med stjerneskuespillere som Johnny Depp, Christoph Waltz, Rebecca Hall og Keith Richards. Waltz skal ventelig spille hovedskurken som spøkelse kaptein Brand. Waltz er kjent for sine sterke rolleprestasjoner i filmer som Django Unchained, Water to the Elephants og Inglourious Basterds.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Denne uken kan du som abonnent spørre redaksjonen om hva du vil innen hodetelefoner. Vi svarer live!
Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.