Blir det Waltz i Pirates 5?

Kon Tiki-regissørduoen Sandberg og Rønning har opplevd store budsjettkutt og utsettelser av Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Det til tross, ser det nå ut som om de har fått signert nok en stjerneskuespiller på laget. I følge godt kvalifiserte rykter har Oscarvinner (Inglourious Basterds) Christoph Waltz takket ja til en rolle i gigantfilmen.
Annonse
Annonse
forfatter

Filmserien om den, mildt sagt, eksentriske kaptein Jack Sparrow (Johnny Depp) og hans eventyr på de syv hav har vært en eneste stor pengemaskin for Disney-konsernet, der den ene filmen etter den andre har satt omsetningsrekorder.

Dead-Men-Tell-No-Tales-pirates-of-the-caribbean-10520316-1600-1200

Etter suksessen og Oscar-nominasjonen til Kon-Tiki ble de to norske regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg hyret av produsent Jerry Bruckheimer for å stå bak roret i den femte filmen. Innspillingen ble utsatt høsten 2013 etter misnøye med manuset. Og, da en annen Johnny Depp-film, The Lone Ranger, totalfloppet på kinoene verden rundt, ble Disney nødt til å barbere budsjettene på fremtidige storfilmer. Pirates 5 fikk en kutt på hele 300 millioner. Men, de har da fortsatt 1,2 milliarder å leke seg med!

Åpenbart penger nok til å sjøsette filmen med stjerneskuespillere som Johnny Depp, Christoph Waltz, Rebecca Hall og Keith Richards. Waltz skal ventelig spille hovedskurken som spøkelse kaptein Brand. Waltz er kjent for sine sterke rolleprestasjoner i filmer som Django Unchained, Water to the Elephants og Inglourious Basterds.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

I dag er det 10 år siden verdens største TV-serie hadde premiere.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!