Teknologi

I Japan tester de nå ut stoler som automatisk kjører deg frem i køen.
forfatter

Det er Nissan som har tatt det de har lært innen selvkjørende biler, og tilpasset teknologien til stoler. Si du vil på restaurant. I døren er en lang kø med utålmodige og sultne folk. I stedet for å stå og henge, sitter du komfortabelt i en stol. Når det endelig er din tur, kjører stolen deg automatisk forrest i køen. Genialt for folk med vonde bein, og la oss ikke glemme de late!

Teknologien testes for tiden ut i Japan. Nissans selvkjørende stol, som for tiden går under navnet ProPilot, oppfatter når plassen foran er ledig, og kjører automatisk frem i køen. Når du forlater stolen, vil den tomme stolen automatisk kjøre til bakerst i køen, mens resten av stolene ruller et hakk frem.

Hvem sa at ikke latskap er en dyd?

Kilde: The Guardian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.