TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Avatar 2-4 skytes på New Zealand!

20th Century Fox og James Cameron har allerede bekreftet at det blir tre oppfølgere til megasuksessen Avatar. Alle oppfølgerne skal filmes samtidig på New Zealand.

forfatter
Publisert 17.01.14 - 14:58

Da Avatar ble lansert i 2009 ble den en umiddelbar gigantsuksess på kino, og tiltrakk seg folk som vanligvis ikke går på kino. Allerede fra starten av var Avatar planlagt som en trilogi, men nå har altså Cameron og Fox bestemt seg for å utvide franchisen til fire filmer, med premiere i desember 2016, 2017 og 2018.

Filming starter i begynnelsen av 2014, og fokus på de tre siste vil bli det livet Jake Sully har skapt seg på Pandora, sentrert rundt hans familie. Som Cameron sier: «Tenk på det som en familiesaga á la Gudfaren». Mye av historien vil foregå under vann, men ikke alt.

Avatar er fortsatt den mest inntjenende filmen noensinne, men en kinoomsetning på hele 16 milliarder kroner!

Annonse
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Ikke-en-flammekaster? Jo, det er det! Myndighetene i tyske Karlsruhe ser ikke humoren ved Elon Musks 'Not a Flamethrower'.
Er dette fremtidens sammenrullbare data? I forbindelse med selskapets egen Tech World '22 konferanse viste Lenovo frem et 'proof of concept' av en sammenrullbar skjerm til smarttelefoner og datamaskiner.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Følg Lyd & Bilde