Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Avatar 2-4 skytes på New Zealand!

20th Century Fox og James Cameron har allerede bekreftet at det blir tre oppfølgere til megasuksessen Avatar. Alle oppfølgerne skal filmes samtidig på New Zealand.

Skrevet av / 17.01.14 - 14:58
Avatar 2-4 skytes på New Zealand!

Da Avatar ble lansert i 2009 ble den en umiddelbar gigantsuksess på kino, og tiltrakk seg folk som vanligvis ikke går på kino. Allerede fra starten av var Avatar planlagt som en trilogi, men nå har altså Cameron og Fox bestemt seg for å utvide franchisen til fire filmer, med premiere i desember 2016, 2017 og 2018.

Filming starter i begynnelsen av 2014, og fokus på de tre siste vil bli det livet Jake Sully har skapt seg på Pandora, sentrert rundt hans familie. Som Cameron sier: «Tenk på det som en familiesaga á la Gudfaren». Mye av historien vil foregå under vann, men ikke alt.

Avatar er fortsatt den mest inntjenende filmen noensinne, men en kinoomsetning på hele 16 milliarder kroner!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top