Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

AudioPro kutter kablene

Fremtiden er trådløs sier Audio Pro, og lanserer en hel serie med trådløse og aktive høyttalere. All grunn til å følge med, for lite tyder på at Audio Pro kommer til å få holde på lenge alene med Living-serien, som virker gjennomtenkt.

Skrevet av / 25.09.10 - 07:00
AudioPro kutter kablene

Living-serien består av fire høyttalere og en trådløs sender. Den gulvstående LV3 er størst, og har et oppovervendt 4,5-tommers mellomtoneelement, 6,5-tommers bass og tre 25mm diskanter som sprer lyden bredt i rommet. Siden de er plassert vinklet fra hverandre på toppen, under den avtagbare grillen.

Living LV3 har to 100 w forsterkere og en 35 watter ombord som driver elementene, og den 75 cm høye modellen finnes i sort eller hvit kunstskinn og koster 11.995 kroner paret.
Da trenger man bare å koble den til en trådløs sender for å høre musikk. For eksempel en laptop. Høyttaleren er forøvrig fjernkontrollert, og har bassjusteringer slik at man kan tilpasse høyttalerens klangbalanse til plasseringen i rommet.

Serien består også av tilleggshøyttaleren LV1, som er en stereohøyttaler, bare i ett kabinett, også den er fjernkontrollert, har 4 x 35 w effekt ombord, en diskant og et 3,5-tommers basseelement side om side.
Høyttaleren som måler 22 x 30 10 cm passer i bokhyllen, på kjøkkenet eller hvor man enn kunne tenke seg til å ha en ekstra høyttaler. LV1 koster 3.495, og kan leveres sammen med den trådløse senderen WF100 for 3.995.

Det finnes også en trådløs subwoofer med 200 w og 8-tommers bass, og en bokhyllehøyttaler som heter LV2, som nylig har testet.

Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

Nå blir Googles AI mye flinkere - på norsk!

Hyperloop i Italia

0
Scroll to Top