Bransjenytt:

Apple satte nok en omsetningsrekord i første kvartal 2010. Med 15,7 milliarder dollar, og et resultat på 3,38 millarder dollar fortsetter Apple å slå sine egne rekorder. Og iPhone selger fremdeles godt.

Apple Retail Store Fifth Avenue, New York
Apple avsluttet sitt første kvartal 2010 allerede 26. desember 2009. Da hadde de solgt 8,7 milloner iPhone-mobiler, som er en vekst på 100 prosent fra tilsvarende kvartal året før.
Men Mac-ene solgte også godt, med en omsetningsøkning på 33 prosent med 3,36 millioner solgte maskiner på tre måneder.
Til sammen står Mac-ene og iPhone for omtrent 60 prosent av Apples totale inntekter. Omsetningen av iPod-er har derimot gått ned, med en svikt på 8 prosent og 21 millioner solgte spillere.
– Hvis man legger kvartalsomsetningen til grunn for en årsomsetning, er det overraskende at  Apple nå er et  $50 milliarder-pluss selskap, sier Apple -sjefen Steve Jobs, i en pressemelding.
– De nye produktene vi planlegger å lansere i år er veldig sterke, og denne uken har vi en stor produktlansering vi er veldig spente på, sier Steve Jobs.
Pressen har i lengre tid spekulert i at Apple skal lansere en så kalt tablet, en bærbar Mac med en stor pekeskjerm, allerede onsdag 27. januar.
Om det stemmer vet vi onsdag kveld, men Apples lansering vil definitivt inneholde mye mer enn et fancy lesebrett, kjenner vi dem rett.
Apple
Forsidebilde: Paul Sakuma/AP

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.