Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Apple lanserer bokhandel

I kjølvannet av oppdateringen alle iPhone-eiere har ventet på - operativsystemet iOS 4 - slipper Apple iBooks, en app med bokhandel på iPhone og iPad.

Skrevet av / 22.06.10 - 08:42
Apple lanserer bokhandel

iBooks er en app for bøker, hvor man kan kjøpe og laste ned bøker direkte til iPhone eller iPad. Man kan ha samme bok på begge, for bøkene synkroniseres trådløst slik at man kan fortsette å lese boken på en iPad senere, fra samme sted som man sluttet å lese på en iPhone.
iBooks er gratis og kan lastes ned fra App Store nå, men foreløpig er utvalget av bøker begrenset til boktitler på engelsk.
Man kan lese ebøkene enten i landskap eller portrettvisning, bla hurtig til en side, legge inn bokmerker og forstørre teksten. Bakgrunnen kan endres fra hvit til sepiatonet, og  man kan lage sitt eget bibliotek med ebøker og PDF-er.
Men man må ha oppdatert iPhone eller iPod touch til operativsystemet iOS4 først.
Mandag 21. slapp Apple iOS4, operativsystemet til iPhone og siste generasjon iPod touch. Med iOS4 utvides funksjonaliteten til en iPhone betraktelig, blant annet kan man legge apps i mapper, kjøre programmer i bakgrunnen (multitasking), digitalzoom og støtte for Exchange Server 2010.
En gjennomgang av alle funksjonene og hvordan de fungerer, finner du hos TiPb, og på Apple egne nettsider.
iPhone 4 som trolig slippes her hjemme i slutten av juli, kommer med iOS4 installert, men brukere av iPhone 3GS, 3G og iPod toucjh kan laste den ned nå. Merk at man må i installere iTunes versjon 9.2 først, og deretter velge programvareoppdatering når en iPhone er tilkoblet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top