Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Apple flørter med den sveitsiske klokkeindustrien

Et sveitsisk nettsted rapporterer at Apple har henvendt seg til flere i den sveitsiske klokkeindustrien, for å få kvalitetsstempelet Swiss Made på en kommende iWatch

Skrevet av / 18.03.14 - 09:30
Apple flørter med den sveitsiske klokkeindustrien

Ryktene om en iWatch tar stadig nye vendinger. I følge handelszeitung.ch i Sveits, skal Apple ha tatt kontakt med flere aktører i den sveitsiske klokkeindustrien, for å få Swiss Made stempelet på iWatch. Den mer intelligente smartklokken som alle har en mening om, og ingen har sett.

Ikke Jean-Claude Biver heller. Mannen er ingen hvem som helst. Han er president i Hublot, et av Sveits mer prestisjefylte klokkemerker. Han er sitert i finansmagasinet PME Magazine, hvor han sier:

– Apple tok kontakt med flere sveitsiske produsenter. Apple forsøker å plassere ordrer hos underleverandører. Ën kjenner jeg personlig, sier Biver.

– Ikke nok med det, Apple har kontaktet noen av mine ansatte. Jeg har selv sett epostene, men ingen av mine ansatte har forlatt Hublot.

Biver forteller også at Apple kontaktet Hublot for å få tilgang til deres Magic Gold, en ripebestandig gulloverflate som er så hard at den ikke ripes opp, men Hublot avslo tilbudet om et samarbeide.

hublot-mp-05-laferrari-watch

Hublots LaFerrari armbåndsur

Akkurat hva Apple skal med et samarbeide med den sveitsiske klokkeindustrien, er fremdeles uklart, og heller ikke sannsynlig. Det virker ikke helt troverdig at Apple skal assossieres med Swiss Made, hvor mekaniske urverk er hele grunnlaget for prestisjen til sveitsisk klokkeindustri.

Det kan derfor nærmest utelukkes at en kommende iWatch har Designed by Apple in California, Assembled in Switzerland, skrevet på baksiden.

Her er en link til artikkelen.

iwatch-iphone

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top