Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

5 nye navn til Bylarm

Bylarm har avslørt sine siste fem artister før jul. Festivalpass har julerabatt hele desember.

Skrevet av / 22.12.14 - 12:37
5 nye navn til Bylarm

BEATRICE ELI (SE)
En av Sveriges største kritikerfavoritter for tiden, Beatrice Eli, slapp sitt debutalbum “Die Another Day” i oktober. Tidligere i år slapp hun sin første singel “Girls” sammen med en musikkvideo spilt inn i ett take, regissert av Senay Berhe. “Beatrice Eli har sammen med produsent Saska Becker og låtskriver/produsent Daniel Ledinsky skrevet og produsert et rytmebasert, følelsesladd album med ærlige og eksponerende tekster. – The Line of Best Fit


CVLT (NO)

CVLT er et norsk post-black metal band bestående av tre medlemmer. De spiller i andre band som har turnert rundt i verden, men deres identitet er ukjent. Det er kaotisk, melankolsk og pompøst. Vi loves at CVLT vil gi oss en kald og mørk opplevelse under deres første, og kanskje eneste (?) konsert noensinne.

 

KID ASTRAY (NO)
Kid Astray er rett ut av videregående skole, men har allerede gitt ut to kritikerroste EP-er og anses som en av Norges mest spennende nykommere. Med et selvsikkert liveshow og et nytt album på vei, kan 2015 bli året for gjennombruddet.

SOFT AS SNOW (NO)
Her loves vi at det følelsesladde kraftuttrykket som er fanget på opptakene, slippes løs for fullt på scenen, og det påstås at vi vil bli forhekset i deres nærvær.

SONDRE JUSTAD (NO)
Sondre Justad vokste opp med fiskere og majestetiske fjell på Lofoten. Han har skrevet og spilt inn musikk siden de tidlige tenårene, men var 23 år da han slapp sin første singel «Nu har du mæ» i 2014. Sangen har vært på tung radiorotasjon gjennom sommeren på Norges største radiostasjoner.

For å se alle artister som er booket så langt, klikk her.

I desember kan du kjøpe 4 dagers pass for 665 kroner pluss billettavgift. Normal pris er 960 kr pluss avgift.

Klikk her for å kjøpe festivalpass med rabatt

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top