Film-maraton hos Hi-Fi Klubben

Det er klart for innspurten i Skandinavisk Mesterskap i Filmtitting.
forfatter

Siden fredag har en rekke lag med konkurranseinnstilte filmfans benket seg for film-maraton i regi av Hi-Fi Klubben. 18 butikker rundt om i Norden har blitt åpne gjennom helgen for å se hvem som klarer å se film lengst i strekk. Listen over filmer er stemt frem på Hi-Fi Klubbens nettsider, og de som holder ut lengt vinner ikke bare heder og ære, men får også velge seg et komplett hjemmekinoanlegg.

Reglene er enkle: Lagene skal helt enkelt se film dag og natt, med bare korte pauser mellom hver seanse. Sovner du eller en på laget, er slaget tapt. I fjor vant et norsk lag med imponerende 73 timer og 38 minutter. Men fortsatt er det et stykke igjen til verdensrekorden på utrolige 123 timer –  over 5 døgn i strekk!

I skrivende stund har de danske lagene kastet inn håndkleene, og det er opp til et norsk lag fra Bergen å forsvare æren mot tre gjenværende svenske lag. Konkurransen går nå inn i den siste, harde etappen, idet tiden har passert 65 timer.

Så gjenstår det å se hvorvidt de heldige vinnerne orker å bruke hjemmekinoanlegget sitt med det første…

Følg deltakerne på Hi-Fi Klubbens Facebook-sider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.