Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Yale Durus er den usynlige smartlåsen!

Snart kan du få døren din levert med en forhåndsinstallert smartlås som ikke er synlig fra utsiden.

Skrevet av / 06.04.24 - 10:01
Yale Durus er den usynlige smartlåsen!

Å ha en smartlås på døren har mange fordeler. Du kan for eksempel åpne døren for matleveranser selv om du ikke har kommet hjem ennå, slippe inn håndverkere mens du er på jobb, eller følge med på om barna har kommet hjem fra skolen. En av de mest populære produsentene er Yale, med Yale Doorman L3S, som vi nylig har testet med utmärkt resultat.

Men det er ikke alltid man ønsker å ha en smartlås på utsiden av døren. Enten fordi man ikke ønsker å reklamere for at man har en smartlås, fordi den ikke passer til dørens utseende, eller fordi borettslaget har krav til hvordan den skal se ut. Yale har nå kommet med en løsning i form av en usynlig smartlås.

Foto: Yale

Det handler om nye Yale Durus som ikke ettermonteres på en eksisterende dør, men som kan forhåndsmonteres når du kjøper en ny. Dette skyldes at en batteripakke må installeres på innsiden av døren, noe som er litt vanskelig med en eksisterende dør. Fordelen er at det ikke er synlig på utsiden i det hele tatt, det er bare et vanlig håndtak.

Les også Den klassiske Yale-låsen er endelig smart Yale har gjort et smart grep som forlenger levetiden på den eldre Doorman Classic. Nå har den nemlig blitt smart.

I likhet med Doorman-låsene åpnes låsen med Yale Home-appen og kan låses automatisk når du forlater hjemmet og låses opp når du nærmer deg. Hvis du vil, kan du legge til en vanlig nøkkellås eller et eksternt tastatur for koder. I appen kan du sette opp midlertidig tilgang for for eksempel bud og håndverkere.

Hvis du glemmer å lade batteriet, kan du tilføre strøm utenfra ved hjelp av en USB-C-kabel.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pizzaovn med roterende stein

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Scroll to Top