Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Wilfa fullfører sirkelen – lanserer robotstøvsuger

Wilfa lanserer nå Innobot, som tilbys i fire ulike varianter, som en robotstøvsuger for det nordiske markedet.

Skrevet av / 10.10.23 - 10:00
Wilfa fullfører sirkelen – lanserer robotstøvsuger

Wilfa startet som en støvsugerprodusent i 1948 og har en lang historie med støvsugere bak seg. Etter en pause i denne kategorien fokuserer selskapet igjen på rengjøringsprodukter.

Vi startet reetableringen på rengjøringsmarkedet i fjor med den trådløse håndstøvsugeren Innovac Sensor. Nå setter vi fart med 3 robotstøvsugere med moppefunksjon, en automatisk tømmestasjon og en ny trådløs håndstøvsuger, Innovac Aqua Plus, som også har moppefunksjon. Med kombinasjonen av en Wilfa robotstøvsuger og håndstøvsuger kan kundene våre bruke tiden sin på det de liker å gjøre, som sjeldent er å vaske huset, sier Morten Hoff, CEO Wilfa.

Wilfa sier at Innobots sterke sugekraft bidrar til effektiv støvsuging av gulv og tepper, mens avansert navigasjon gjør det mulig for roboten å kartlegge omgivelsene og unngå hindringer, og den vibrerende våtmoppen skal sørge for flekkfrie gulv.

Les også Nye iRobot Roomba j9+ Den nye robotstøvsugeren har blitt smartere, gjør ikke teppene våte og har en ny ladestasjon.

Lokalt språk og lokal støtte

Den medfølgende appen gir brukerne full kontroll over robotstøvsugeren, uansett hvor de befinner seg. Appen kan stilles inn på det lokale språket, noe som gjør det enkelt for alle å forstå robotens innstillinger, funksjoner og instruksjoner. I tillegg leveres robotstøvsugerne med lokal kundeservice og 5 års garanti, opplyser selskapet.

Som et norsk selskap har vi god kjennskap til det nordiske hjemmet og den nordiske forbrukers behov. Med Wilfa robotstøvsugere får du et skikkelig rent hjem og du sparer tid og energi i en travel hverdag. Det er den beste løsningen på rengjøringsbehovet til de aller fleste, fortsetter Hoff.

Pris og tilgjengelighet

Wilfas robotstøvsuger Innobot er nå tilgjengelig i fire ulike varianter og koster mellom 5.499 og 8.999 kroner.

Les også Hjemmets lille hjelper kan alt selv – nesten DreameTechs DreameBot L10 Ultra serverer rengjøring i lekker og effektiv innpakning. Den runde roboten mopper og støvsuger på egen hånd, og klarer nesten alt selv.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top