Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

iRobot Roomba j9+ har kontroll på rengjøringen

Den nye robotstøvsugeren har blitt smartere, gjør ikke teppene våte og har en ny ladestasjon.

Skrevet av / 12.09.23 - 09:40
iRobot Roomba j9+ har kontroll på rengjøringen

iRobot har bare så vidt rukket å lansere mellomklasse-robotene Combo i5+ og Combo j5+ før det er tid for de nye toppmodellene. Det dreier seg om robotstøvsugeren Roomba j9+ og Roomba Combo j9+, som også kan moppe.

Foto: iRobot

Ifølge iRobots undersøkelser irriterer kjøperne seg over roboter som setter seg fast, gjør de samme feilene om og om igjen, og mopper som etterlater våte merker på tepper. De hevder å ha løst de første problemene med det nye iRobot OS 7.0, som har nye funksjoner.

iRobot forstår at kundene må stole på at roboten holder det den lover når det gjelder automatisert rengjøring. Hvis en robot stadig setter seg fast, går seg vill, forårsaker flekker på teppet fordi en våt, skitten mopp dras over det osv., mister kunden tilliten til produktet”, sier Colin Angle, styreformann og administrerende direktør i iRobot.

Med Dirt Detective får du et “smusskart” over hjemmet ditt, slik at den kan prioritere problemområder og til og med automatisk spare badet til sist. Den velger å senke farten på glatte gulv, suge litt ekstra på teppet og moppe litt ekstra på kjøkkenet der det er søl på gulvet. Dette ivaretas av den nye SmartScrub-funksjonen, der den ikke bare tørker gulvet, men faktisk skrubber der det trengs.

Foto: iRobot

Når det gjelder tepper, løfter Roomba Combo j5+ moppen helt opp til toppen av roboten, i stedet for bare å trekke den litt opp på undersiden. På denne måten unngår du å skrubbe vann i teppet.

Moppen lyfts upp hela vägen (Foto: iRobot)

Den nye Clean Base Auto-Fill Dock lade- og tømmestasjonen tømmer skitt i 60 dager og fyller på skurevann i opptil 30 dager. Stasjonen er den hittil mest stillegående og har oppbevaringsplass for støvsugerposer og moppekluter.

Foto: iRobot

Pris og tilgjengelighet

Roomba Combo j9+ har en veiledende pris på 17 500 NOK og Roomba j9+ 12 700 NOK. Begge forventes på lager i november.

Les mer på irobot.no

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Plassbesparende kjøleskap og frysere fra Miele

Videreutviklet espressomaskin

Styr terrassedøren via Matter

Webers flaggskipgriller blir smarte

Pizzaovn med roterende stein

Doble kurver byr på flere muligheter

Scroll to Top