TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Vern om deg og dine

VBreathe Tasman – effektivt beskyttelse mot virus og bakterier

Etter at koronaviruset kom hit til lands, har vi blitt vandt til å beskytte oss mot smitte på forskjellige måter – bl.a. har vi blitt veldig flinke til å sprite hendene, noe som har vist seg å være svært effektivt, ikke bare mot covid-19, men også mot virus generelt.

Nå begynner vi endelig å komme tilbake til normalen, og det er ikke lenger helt utenkelig å klemme eller sitte nærmere hverandre. Dette med medfører naturligvis en økt smittefare og dermed bør vi ta litt ekstra vare på hverandre.

VBreathe Tasman kan sees på som et hjelpemiddel for å fjerne uønskede, skadelige partikler i luften og på overflater.

 

VBreathe Tasman kan sees på som et hjelpemiddel for å fjerne uønskede, skadelige partikler i luften og på overflater. (Foto: Witt)

 

 

 

 

 

 

 

 

Luftrenseren skal kunne fjerne partikler i luften og forhindre at de sprer seg rundt i huset. Den naturlige VActive-dampen – laget av australske eteriske oljer – slippes ut og flyter i luften innendørs. Dampen legger seg på overflater, hvor de skal redusere mengden av smittsomme organismer som bakterier, svamper og virus.

I tillegg til svart og sølv, kan man også få VBreathe i en lekker rosé gull-farge. (Foto: Witt)

VBreathe Tasman er laget for å forbedre innendørsklimaet, og siden den er bærbar kan du fritt plassere den hvor hen du oppholder deg. Fra soverommet til kjøkkenet, eller kontoret om du vil. Den passer til rom på opptil 16 kvadratmeter.

Pris og tilgjenghelighet

VBreathe Tasman koster 6.499 kroner og kan finnes på witt.no

LB+ TILBUD: 1 uke kun 19 kr
Få full tilgang til lydogbilde.no, testarkiv med over 6000 tester, fordelsklubb, guider, nyheter, film/serie anmeldelser og mye mer.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.