Vern om deg og dine
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Vern om deg og dine

VBreathe Tasman – effektivt beskyttelse mot virus og bakterier

forfatter
Publisert 10.11.21 - 08:56

Etter at koronaviruset kom hit til lands, har vi blitt vandt til å beskytte oss mot smitte på forskjellige måter – bl.a. har vi blitt veldig flinke til å sprite hendene, noe som har vist seg å være svært effektivt, ikke bare mot covid-19, men også mot virus generelt.

Nå begynner vi endelig å komme tilbake til normalen, og det er ikke lenger helt utenkelig å klemme eller sitte nærmere hverandre. Dette med medfører naturligvis en økt smittefare og dermed bør vi ta litt ekstra vare på hverandre.

VBreathe Tasman kan sees på som et hjelpemiddel for å fjerne uønskede, skadelige partikler i luften og på overflater.

 

VBreathe Tasman kan sees på som et hjelpemiddel for å fjerne uønskede, skadelige partikler i luften og på overflater. (Foto: Witt)

 

 

 

 

 

 

 

 

Luftrenseren skal kunne fjerne partikler i luften og forhindre at de sprer seg rundt i huset. Den naturlige VActive-dampen – laget av australske eteriske oljer – slippes ut og flyter i luften innendørs. Dampen legger seg på overflater, hvor de skal redusere mengden av smittsomme organismer som bakterier, svamper og virus.

I tillegg til svart og sølv, kan man også få VBreathe i en lekker rosé gull-farge. (Foto: Witt)

VBreathe Tasman er laget for å forbedre innendørsklimaet, og siden den er bærbar kan du fritt plassere den hvor hen du oppholder deg. Fra soverommet til kjøkkenet, eller kontoret om du vil. Den passer til rom på opptil 16 kvadratmeter.

Pris og tilgjenghelighet

VBreathe Tasman koster 6.499 kroner og kan finnes på witt.no

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Robotklippere feirer Curiositys bursdag Curiosity Rover har i dag vært på Mars i 10 år. Det feires av 100.000 robotgressklippere.
Nye lamper av gamle CD-er og fiskenett med 3D-print teknologi Lysprodusenten Signify introduserer en ny kolleksjon av 3D-printede lamper i gjenbrukte og gjenvinnelige materialer under navnet Philips MyCreation. 
Smart overvåkning og webkameraer Toucan Solutions lanseres i Norden med smarthjem-produkter.
Nye robotstøvsugere i mellomklassen iRobot utvider sortimentet sitt med to nye robotstøvsugere i mellomklassen
Få soloppgangen inn på soverommet Sommernyhetene fra Philips Hue byr på morgensol på soverommet og lyse netter på terrassen.
Halvdum smart hage gir deg grønne fingre Click & Grow Smart Garden 9 Pro selger seg på å være spekket med smart-teknologi, men egentlig er den nesten like dum som en vanlig altankasse.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend