Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Verdens minste ECBC-godkjente kaffetrakter

Wilfa har lansert Performance Compact, verdens minste kaffetrakter som er godkjent av ECBC (European Coffee Brewing Centre), som stiller krav til vanntemperatur og kontakttid.

Skrevet av / 30.10.23 - 15:03
Verdens minste ECBC-godkjente kaffetrakter

Wilfas nye kaffetrakter Perfomance Compact er med sin nette størrelse på bare 20 x 22 cm, designet for passe alle kjøkkenbenker, mener selskapet, og forteller at modellen blir å finne i butikken innen kort tid.

Kaffemaskinen er utstyrt med en utskiftbar vannbeholder på 1 liter, som er like enkel å fylle opp som den er å rengjøre, opplyser Wilfa, og forklarer at takket være den unike vannpumpeteknologien tømmes Performance Compact fullstendig for vann ved hver brygging, slik at kaffen alltid brygges med friskt, oksygenrikt og rent vann.

Wilfa-PerformanceCompact2 Wilfa-PerformanceCompact3
<
>
Wilfa Performance Compact. Foto: Wilfa

Blant de andre funksjonene finner du automatisk dryppstopp, en varmeplate som holder kaffen varm etter brygging og slås av automatisk etter 40 minutter, og et bryggesystem som er utviklet for å gi en optimal ekstraksjonstemperatur gjennom hele bryggeprosessen – 92-96 °C fra første til siste dråpe.

I tillegg minner bryggeren brukeren på når det er tid for rengjøring – når lyset på start/stopp-knappen begynner å pulsere sakte, indikerer kaffetrakteren at rengjøring og avkalking anbefales.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top