Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Vask og tørk på under to timer

LG har avduket en stor kombinert vaskemaskin og tørketrommel som bruker ventless-teknologi for å vaske og tørke på under to timer.

Skrevet av / 24.01.24 - 09:00
Vask og tørk på under to timer

LGs nye alt-i-ett-vaskemaskin/tørketrommel med inverter HeatPump™-teknologi og direktedrevet motor (WM6998HBA) lanseres som en rask og effektiv maskin som sparer tid og bruker opptil 60 prosent mindre energi enn en tradisjonell ventilert modell.

LG opplyser at den nye maskinen er den største kombinerte vaskemaskinen og tørketrommelen som er tilgjengelig (den er lansert på det amerikanske markedet), og at den sannsynligvis blir den nest største når selskapets LG Signature vaskemaskin/tørketrommel lanseres. I pressemeldingen opplyses det at kapasiteten er 5 kubikkfot for både vask og tørk, noe som er logisk ettersom maskinen har én trommel. 5 kubikkfot skal tilsvare ca. 21 kg vask og 14 kg tørking – basert på sammenligninger med andre LG-produkter som er tilgjengelige i både USA og Europa. Produktets mål er 69 x 106 x 85 cm (B x H x D) og det veier 112 kg.

Ifølge LG bruker de innebygde sensorene AI-teknologi til å registrere tekstilets tekstur, smussnivå og lastevolum, og velger deretter automatisk riktig vaske-/tørkeprogram, temperatur med mer for avansert tekstilpleie.

ezDispense-funksjonen gjør at riktig mengde vaskemiddel og tøymykner brukes automatisk. 18-31 vaskesykluser kan kjøres før påfylling er nødvendig, og du kan få et varsel på mobiltelefonen når det er på tide.

Pris og tilgjengelighet

LG WM6998HBA er tilgjengelig i USA fra 4. januar 2024 og koster 2 999 dollar ved lansering. Når den lanseres i Norden og hvor mye den vil koste, er i skrivende stund ikke bestemt.

Les også Vask 25 kg - tørk 13 kg Samsung har presentert en kombinert vaskemaskin og tørketrommel med en kapasitet for opptil 25 kg vask og 13 kg tørk.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top