Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ny Samsung vaske/tørkemaskin med 25 kg kapasitet

Samsung har presentert en kombinert vaskemaskin og tørketrommel med en kapasitet for opptil 25 kg vask og 13 kg tørk.

Skrevet av / 12.09.23 - 14:00
Ny Samsung vaske/tørkemaskin med 25 kg kapasitet

Nylig presenterte LG en kombinert vaskemaskin og tørketrommel som kan vaske opptil 25 kg og tørke opptil 13 kg, og nå har det andre store selskapet fra Korea, nemlig Samsung, presentert et produkt med lignende størrelse, ytelse og funksjoner – Bespoke AI kombinerte vask/tørk.

På innsiden finner man Digital Inverter Heat Pump-teknologi – tørketrommelen bruker en varmepumpe – og med AI Wash registrerer maskinen tøyets vekt og mykhet i hver vask, samt det aktuelle skittennivået, basert på hvor grumsete vannet er, for å optimalisere vann- og vaskemiddelmengden. Ved hjelp av denne informasjonen justerer den kontinuerlig bløtleggings-, skylle- og sentrifugeringstiden for å oppnå de beste resultatene raskt og effektivt, sier Samsung.

Samsungs første Bespoke AI-kombimaskin med Digital Inverter Heat Pump-teknologi gjør det ikke bare enklere å vaske ved å tilby en problemfri fylleprosess, men den sparer også plass. Vaskeopplevelsen kan nå bli morsommere og enklere, samtidig som du sparer energi ved hjelp av AI Energy Mode i SmartThings Energy. Bespoke AI vask/tørk kombi presenteres i dag for første gang, og tilgjengeligheten av produktet vil variere fra land til land,» sier Junhwa Lee, EVP og Head of the Customer Experience Team i Digital Appliances Business hos Samsung Electronics.

Samsung Bespoke AI vaskemaskin/tørketrommel-kombi hadde premiere på IFA 2023 Foto: Samsung

Når syklusen er ferdig, åpnes døren automatisk slik at brukerne kan ta ut tøyet med mindre anstrengelse, og fuktig luft og varme slippes ut mens ny frisk luft kommer inn i trommelen.

Maskinen er utstyrt med Heat Exchanger Auto Cleaning System for effektivt å bevare tørkekvaliteten, og den støtter AI Energy Mode i Smart Things Energy, som gir smarte muligheter for energisparing, forteller selskapet.

Les også Vaskemaskin/tørketrommel med stor kapasitet LG har presentert sitt nyeste tilskudd til den andre generasjonen av LG Signature-serien, en kombinert vaskemaskin og tørketrommel med en vaskekapasitet på hele 25 kg og en tørkekapasitet på 13 kg.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Scroll to Top