Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

LGs nye vask/tørk med 25 kg kapasitet

LG har presentert sitt nyeste tilskudd til den andre generasjonen av LG Signature-serien, en kombinert vaskemaskin og tørketrommel med en vaskekapasitet på hele 25 kg og en tørkekapasitet på 13 kg.

Skrevet av / 25.08.23 - 13:44
LGs nye vask/tørk med 25 kg kapasitet

LG forteller at den nye 27-tommers vaskemaskin/tørketrommelen har LG Signatures sømløse design og god plass, med en vaskekapasitet på 25 kg og en tørkekapasitet på 13 kg, og at produktet er utstyrt med Twinwash, som betyr at det er en liten vaskemaskin plassert under hovedtrommelen, noe som sies å være ideelt for rengjøring av finere klær eller treningsutstyr.

AI og stemmestyring

Produktets AI-drevne vaske- og tørkeprogram gjenkjenner stofftyper og laststørrelse, samt eventuell restfuktighet, og bruker automatisk de optimale innstillingene for best mulig vaske- og tørkeresultat, sier LG, og legger til at tørkeprosessen starter automatisk så snart vaskesyklusen er ferdig, noe som reduserer driftstiden.

LG Signature vaskemaskin/tørketrommel med varmepumpe. Foto: LG

Produktets smarte touchdør og stemmegjenkjenningsfunksjoner gjør det mulig for brukerne å starte maskinen og åpne døren uten å anstrenge seg, forklarer LG, og legger til at stemmekommandoer også kan brukes til å stille inn vaske- eller tørkeprogrammer, mens selve vaskemaskinen kan oppdatere brukerne muntlig om status for tøyet. En 7-tommers LCD-skjerm gir kontroll over funksjoner og innstillinger, og gir brukerne tilgang til nye vaske-/tørkeprogrammer som lastes ned via ThinQ-appen.

LG Signature vaskemaskin/tørketrommel med varmepumpe er en avansert alt-i-ett-pakke som tilbyr plassbesparende og tidsbesparende automatisering sammen med førsteklasses ytelse”, sier Lyu Jae-cheol, CEO for LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

LG kommer til å  vise frem sine nyeste hvitevarer, inkludert andre generasjon LG Signature-produkter, på sin stand på IFA 2023 i Berlin, Tyskland, 1.-5. september 2023.

Les også LG WashTower snart i Norden LG WashTower er en kombinert vaskemaskin og tørketrommel med separate tromler, altså i prinsippet to produkter plassert oppå hverandre i stedet for to funksjoner i en trommel.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Scroll to Top