Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Støvsug og mopp med Tineco Floor One S5 Extreme

Hvorfor løpe og hente moppen når man søler, når du heller kan ta frem den trådløse kombirengjøreren?

Skrevet av / 13.04.23 - 18:09
Støvsug og mopp med Tineco Floor One S5 Extreme

Trådløse håndholdte støvsugere er ikke noe nytt, og mange av oss har nok sett robotstøvsugere som kan moppe gulvet. Men å ta frem støvsugeren når noen har sølt et glass melk på gulvet, eller til og med mistet et egg, er nok ikke noe noen av oss ville gjort instinktivt.

Tineco Floor One S5 Extreme

Men det kan du faktisk gjøre med Floor One S5 Extreme. Den har nemlig en ekstra sugestilling for væsker, der man ikke trenger å bruke ekstra vann, noe som gjør at man slipper å måtte tømme beholderen. Man får også med en ekstra børsterull, slik at er mulig å bytte når den andre blir våt eller skitten.

Foto: Tineco

Floor One S5 Extreme har en støvsensor som justerer sugekraften og rullehastigheten etter hvor skittent gulvet er. Ved hjelp av appen kan du se hvor lenge den må lades, og på skjermen kan du se om det er på tide å skifte vann i de doble tankene. S5 skal også kunne komme seg tett inntil sokler og hjørner, slik at den får med seg alt.

Foto: Tineco

Den veier 4,5 kg og har en driftstid på 35 minutter. Prisen ligger på EUR 499.

Tineco Pure One S12

Hvis du ikke trenger å moppe, har S12 en Max Power-modus med hele 145 watts sugekraft, noe som sies å gjøre det mulig å enkelt fjerne støv, pollen, flass og hår fra tepper, madrasser, tepper og barnas myke leker. S12 har også en støvsensor som automatisk justerer sugeeffekten.

Foto: Tineco

Ellers kan du gjøre det manuelt på touch-skjermen. Skjermen viser også hvor skitten den er, sugekraft, batterinivå og Wi-Fi-signalstyrke. Med appen kan du se ytelsen i sanntid, få påminnelser og holde oversikt over rengjøringsrapporten.

Foto: Tineco

For å unngå å sløse bort unødvendige filterbytter, er det også et filterrengjøringsverktøy. Tineco understreker også at S12 er stillegående med 71 dB.

Den veier 2,9 kg og har en driftstid på 50 minutter. Prisen for S12 ligger på EUR 499.

 

Roborock S8 Pro Ultra

Nå kan du pensjonere din gamle støvsuger

Roborocks flaggskip er kanskje den beste og smarteste robotstøvsugeren på markedet.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Vil du lese hele artikkelen? Bli abonnent. Allerede abonnent? Logg inn

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B abonnement finner du her.

Solcelle-backup på balkongen

Bedre luft med Smart Humidifier 2

Ny IKEA Trådfri-dimmer

Overvåkningskameraer fra Wiz

Hold hodet kaldt uten å gå konkurs

Pizzaen er klar på to minutter

Scroll to Top