Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Sikre hjemmet med Philips’ sensorteknologi

Versuni har lansert Philips Home Safety 5000-serien, som er verdens første hjemmesikkerhetssystem med sensorteknologi.

Skrevet av / 23.01.24 - 13:43
Sikre hjemmet med Philips’ sensorteknologi

Philips Home Safety 5000-serien består av et trådløst deteksjonssystem med digitale sensorer og kontaktsensorer som bruker Wi-Fi- og Thread-teknologi til å registrere bevegelse uten at det er nødvendig med en enhet i hvert rom, forteller Versuni.

Det nye sortimentet inneholder 360° innendørskamera, trådløst spotlight-kamera (batteridrevet og vanntett), trådløs videodørklokke (kan drives av batteri eller eksisterende dørklokke) og bevegelsessensorplugger med verdens første kombinerte Wi-Fi- og Thread sensor-teknologi.

Intelligent deteksjonsteknologi

De banebrytende bevegelsessensorene – utviklet av Versuni i samarbeid med AIoT-selskapet (Artificial Intelligence of Things) Nami – kan på en pålitelig måte registrere bevegelser i hjemmet i sanntid uten at det er nødvendig med et kamera i hvert rom, sier selskapet, og legger til at den intelligente sensorteknologien, som er basert på maskinlæringsalgoritmer, kan oppdage menneskelig tilstedeværelse og filtrere ut robotstøvsugere og kjæledyr.

Produktene i systemet krever ingen hub, noe som gjør dem raske og enkle å installere. Programvaren for bevegelsesdeteksjon er innebygd i en smartplugg, og en pakke med tre sensorer og en dørsensor skal kunne skape en sone på opptil 1500 kvadratmeter, som kan utvides ved å legge til flere sensorer eller flere soner.

Dobbel lagring

Dobbel lagringsmulighet betyr at kameraene og ringeklokken kan ta opp lokalt på et SD-kort og samtidig sikkerhetskopiere til skyen. Hvis det trådløse nettverket i hjemmet går ned, fortsetter det lokale opptaket. End-to-end-kryptering av samme standard som banker benytter, sørger for sikker lagring av opptakene.

I tillegg kan den innebygde sirenen utløses eller det kan opprettes en toveis samtale, og ifølge pressemeldingen kreves det ikke noe abonnement for denne funksjonaliteten.

Philips Home Safety 5000-serien forventes å bli lansert i mars 2024 i Singapore, Saudi-Arabia og India, og senere i år i flere andre markeder. Denne nye sikkerhetsserien kommer etter den vellykkede lanseringen av Philips Home Safety 3000-serien i India i fjor, opplyser Versuni.

Les også Lights – camera … Philips Hue udvider sortimentet til sikkerhedskameraer. Hvis dit Hue-system er centrum i boligen, kan det give god mening at samle tingene.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Denne nye kinesiske robotstøvsugeren vil snart gjøre rent i norske hjem

Batteridrevet traktor fra Ryobi

En enklere hverdag med nye hvitevarer fra Samsung

Miele introduserer flere funksjoner i appen sin

Se hvordan du rengjør

Lyd & Bilde
Scroll to Top