Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Sikre hjemmet med Philips’ sensorteknologi

Versuni har lansert Philips Home Safety 5000-serien, som er verdens første hjemmesikkerhetssystem med sensorteknologi.

Skrevet av / 23.01.24 - 13:43
Sikre hjemmet med Philips’ sensorteknologi

Philips Home Safety 5000-serien består av et trådløst deteksjonssystem med digitale sensorer og kontaktsensorer som bruker Wi-Fi- og Thread-teknologi til å registrere bevegelse uten at det er nødvendig med en enhet i hvert rom, forteller Versuni.

Det nye sortimentet inneholder 360° innendørskamera, trådløst spotlight-kamera (batteridrevet og vanntett), trådløs videodørklokke (kan drives av batteri eller eksisterende dørklokke) og bevegelsessensorplugger med verdens første kombinerte Wi-Fi- og Thread sensor-teknologi.

Intelligent deteksjonsteknologi

De banebrytende bevegelsessensorene – utviklet av Versuni i samarbeid med AIoT-selskapet (Artificial Intelligence of Things) Nami – kan på en pålitelig måte registrere bevegelser i hjemmet i sanntid uten at det er nødvendig med et kamera i hvert rom, sier selskapet, og legger til at den intelligente sensorteknologien, som er basert på maskinlæringsalgoritmer, kan oppdage menneskelig tilstedeværelse og filtrere ut robotstøvsugere og kjæledyr.

Produktene i systemet krever ingen hub, noe som gjør dem raske og enkle å installere. Programvaren for bevegelsesdeteksjon er innebygd i en smartplugg, og en pakke med tre sensorer og en dørsensor skal kunne skape en sone på opptil 1500 kvadratmeter, som kan utvides ved å legge til flere sensorer eller flere soner.

Dobbel lagring

Dobbel lagringsmulighet betyr at kameraene og ringeklokken kan ta opp lokalt på et SD-kort og samtidig sikkerhetskopiere til skyen. Hvis det trådløse nettverket i hjemmet går ned, fortsetter det lokale opptaket. End-to-end-kryptering av samme standard som banker benytter, sørger for sikker lagring av opptakene.

I tillegg kan den innebygde sirenen utløses eller det kan opprettes en toveis samtale, og ifølge pressemeldingen kreves det ikke noe abonnement for denne funksjonaliteten.

Philips Home Safety 5000-serien forventes å bli lansert i mars 2024 i Singapore, Saudi-Arabia og India, og senere i år i flere andre markeder. Denne nye sikkerhetsserien kommer etter den vellykkede lanseringen av Philips Home Safety 3000-serien i India i fjor, opplyser Versuni.

Les også Lights – camera … Philips Hue udvider sortimentet til sikkerhedskameraer. Hvis dit Hue-system er centrum i boligen, kan det give god mening at samle tingene.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top