Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Schneider Electric lanserer ny multiwire LED-vridimmer

Enkel justering og energisparing med det nyeste tilskuddet til Wiser-systemet.

Skrevet av / 08.12.23 - 08:48
Schneider Electric lanserer ny multiwire LED-vridimmer

Nå som vinteren kommer, har Schneider Electric utvidet Wiser-systemet for hjemmet med en ny LED-dimmer med flere ledninger. Denne nyheten er utviklet for å gi stabil og dimmet belysning i hjemmet, selv ved lav effekt.

Den nye trådløse dimmeren gjør det enkelt å justere belysningen og kan styres både manuelt og via mobiltelefonen. Enhetens funksjonalitet inkluderer også stemmestyring.

Dimmeren er kompatibel med flere typer lyskilder, blant annet LED-, halogen-, lysstoffrør- og glødepærer, og skal sikre et jevnt og stabilt lys, lover produsenten.

Martin Hannibal, produktsjef hos Schneider Electric, fremhever dimmerens fremtidsrettede design. Ifølge Hannibal er den roterende dimmeren utviklet med fokus på å gjøre hverdagen enklere, redusere energiforbruket og være kompatibel med fremtidige Smart Home-teknologier. Produktet bidrar også til energibesparelser, forsikrer produktsjefen.

Les også Ny røykvarsler til det smarte hjem Scneider Electric lanserer en trådløs, intelligent røykvarsler som varsler deg på mobilen, i tillegg til et akustisk alarmsignal ved røyk- og varmeutvikling i rommet.

Multiwire-teknologien gjør installasjonen av dimmeren enkel og fleksibel. Den er designet for å kunne integreres i et hvert hjem, uavhengig av de spesifikke elektriske installasjonene, og kan også tilpasses til å fungere uten en smarthus-gateway.

Pris og tilgjengelighet

Produktet kan kjøpes nå. Den veiledende prisen er på 1 099 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top