Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsungs robotstøvsuger bruker kunstig intelligens og damp

Bespoke Jet Bot Combo er navnet på Samsungs robotstøvsugerserie 2024, der den nyeste AI-teknologien kombinert med damprengjøring skal gi brukerne den beste rengjøringsopplevelsen.

Skrevet av / 30.12.23 - 04:30
Samsungs robotstøvsuger bruker kunstig intelligens og damp

Bespoke Jet Bot Combo har oppgradert AI-objektgjenkjenning, utviklet fra teknologien som tidligere ble introdusert i Bespoke Jet Bot AI+. Antallet objekter den kan skille mellom er høyere, noe som muliggjør mer presis kjøring takket være 3D-sensoren. Den identifiserer og kategoriserer kartlagte områder som stue og kjøkken, og foreslår automatisk å sette opp «no-go-soner» som bad, veranda eller inngangsparti for å sikre at robotstøvsugeren unngår bestemte områder.

Den mest bemerkelsesverdige forbedringen, ifølge Samsung, er at AI Object Recognition også kan gjenkjenne flekker. Når den oppdager en flekk, kjører den tilbake til ladestasjonen for å varme opp moppeputene med høytemperaturdamp og vann, før den returnerer til området. Med mopper som roterer med 170 o/min, skal den kunne skrubbe bort selv vanskelige flekker.

I tillegg kan modellen registrere hvilken type gulv det er snakk om for å gi bedre rengjøring, ved hjelp av en funksjon som kalles AI Floor Detect. Den skiller mellom harde gulv og tepper og øker deretter automatisk sugeeffekten for å suge opp støv som sitter dypt i tepper. Funksjonen bidrar også til å forhindre at teppene blir våte og forurenset av skitne moppepads. Når Bespoke Jet Bot Combo registrerer et teppe, bestemmer den selv om moppepadsene skal løftes opp eller fjernes helt ved ladestasjonen, slik at det ikke er fare for at teppet blir vått eller skittent.

Ladestasjonen er et tretrinns rengjøringssystem for moppepadsene, som omfatter automatisk vask, damprengjøring og automatisk tørking med varmluft. Etter at den har vasket moppene med varmt vann som varmes opp med høytemperaturdamp, sprayer den damp på dem for å forhindre lukt, for best mulig hygiene.

Jeg er stolt over å kunne presentere vår innovative støvsugerserie 2024, Bespoke Jet Bot Combo, som benytter vår nyeste AI-teknologi for å forbedre brukervennligheten», sier Moohyung Lee, EVP og Head of Customer Experience Team of Digital Appliances Business hos Samsung Electronics.

Samsung Bespoke Jet Bot Combo kommer premiärvisas på CES 2024 i Las Vegas 9-12 januari 2024, och Samsung meddelar att då produkten för närvarande är under utveckling kan funktionerna som beskrivs ovan komma att ändras.

Les også Håndholdt rengjøring på flere måter Skaftstøvsugeren Samsung Bespoke Jet AI gir rene gulv og møbler, men også vondt i armen og vind i håret.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top