Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Philips Baristina lager espresso med et enkelt sveip

Versuni har lansert Philips Baristina-kaffemaskinen, som lager espresso med et enkelt sveip over portafilteret.

Skrevet av / 04.04.24 - 14:58
Philips Baristina lager espresso med et enkelt sveip

Den nye Philips Baristina-kaffemaskinen er ifølge produsenten svært enkel å bruke – du trenger bare å sørge for at det er kaffebønner og vann i maskinen, så er det bare å sette inn og sveipe (eller vri) på portafilteret for å kverne bønnene, stampe (dvs. presse) den malte kaffen og ved hjelp av 16 bars trykk presse vannet gjennom kaffen og ned i den valgte koppen.

Portafilteret, som er tilgjengelig i syv forskjellige farger, har en knapp som du trykker på for å tømme kaffepucken etter bruk. Det er ikke nødvendig å tappe ut kaffegruten, noe som de facto er standard på de fleste espressomaskiner.

For de som ønsker å tilsette melk, kan Baristinas melkeskummer lage varm eller kald melk på få sekunder.

Philips Baristina er laget av mer enn 50 % resirkulert plast (unntatt deler som kommer i kontakt med vann og kaffe) og leveres i en plastfri emballasje laget av over 90 % resirkulert papir, ifølge produsenten.

Vanntanken rommer 1,2 liter, og bønnebeholderen har en kapasitet på 170 gram. Produktets mål er 180 x 345 x 380 mm (bredde x høyde x dybde).

Philips Baristina er her for å ruske opp i kaffeverdenen og starte en ny bevegelse som hyller kvalitet, innovasjon og gleden over en perfekt kopp med et enkelt sveip. Denne kategoriskapende maskinen er et bevis på vår forpliktelse til å gjøre Versuni til en ledende merkevareprodusent av husholdningsapparater i verdensklasse, med forbrukeren i sentrum», sier Marloes Laan, CMO i Versuni.

Philips Baristina er tilgjengelig i svart og hvitt, og portafilteret er tilgjengelig i syv farger. Foto: Versuni

Pris og tilgjengelighet

Philips Baristina espressomaskin er tilgjengelig i svart og hvitt hos www.baristina.com/fr/en og koster € 300 (€ 315 hvis du velger portafilterhåndtak i ask eller valnøtt).

Les også Jura X10 oppdatert med Cold Brew Jura har oppdatert kontorkaffemaskinen X10. Den nye modellen tilbyr 35 kaffespesialiteter, hvorav ni er Cold Brew.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Scroll to Top