Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Allsidig kaffemaskin til kontoret

Jura har oppdatert kontorkaffemaskinen X10. Den nye modellen tilbyr 35 kaffespesialiteter, hvorav ni er Cold Brew.

Skrevet av / 12.02.24 - 11:57
Allsidig kaffemaskin til kontoret

Den helautomatiske kaldbryggingen er noe av det som virkelig kjennetegner X10, med hvilket Jura føyer Cold Brew til sitt profesjonelle sortiment. Den nye X10 kan også lage spesialiteter som må fortynnes med vann, som americano og lungo, med et enkelt tastetrykk.

X10 er utstyrt med P.A.G.2+ (Professional Aroma Grinder 2+), og en 3,5-tommers skjerm suppleres av fysiske knapper som gjør den enkel og intuitiv å bruke. Jura sier at X10 er ideell for kontorbruk, selvbetjeningsområder eller catering, der det daglig kreves rundt 80 tilberedninger.

Maskinen måler 37,3 × 47 × 46,1 cm (B × H × D) og vanntanken rommer 5 liter, mens bønnebeholderen rommer 500 g og kaffegrutbeholderen rommer 40 porsjoner. En større bønnebeholder (med en kapasitet på 1 kg) er tilgjengelig som tilbehør, og når den er montert, blir maskinen ca. 5 cm høyere.

Jura-X10_1 Jura-X10_2
<
>
Jura X10. (Foto: Jura)

Valgfritt ekstrautstyr

X10 kan suppleres med Juras MDB-grensesnitt, som støtter de vanligste betalingssystemene – debetkort, batch- eller mobilbetaling. I tillegg til kontaktløs betaling tilbyr Juras gratisprogramvare også et fakturerings- og administrasjonssystem.
Hvis det tilberedes et stort antall kaffespesialiteter hver dag, blir det bokstavelig talt en byrde å fylle vanntanken, og derfor tilbyr Jura også et spesialtilpasset direktevannssett for X10, kalt X-line, som automatisk fyller vanntanken med friskt vann fra springen ved behov.

Pris og tilgjengelighet

Juras forrige X10-modell (som hadde 31 spesialiteter, men ikke Cold Brew) kostet i underkant av 50.000 kroner, men den nye etterfølgeren med samme navn blir trolig noe billigere. Selskapets pressemelding fra 9. februar oppgir ingen pris, men hvis man sammenligner prisene på de eksisterende modellene på selskapets nettsider i Sverige og Sveits (der X10 er priset og tilgjengelig i dag), vil den nye X10 koste rundt 40.000 kroner.

Les også To kverner i en kompakt kaffemaskin Jura har lansert J8 twin, en helautomatisk kaffemaskin med to kverner i kompaktformat.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top