Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Oppdatert espressomaskin – made in Italy

Smeg har lansert den manuelle espressomaskinen ECF02, som erstatter ECF01, og den nye modellen er designet og produsert i selskapets egne fabrikker i Bonferraro i Italia.

Skrevet av / 12.12.23 - 10:00
Oppdatert espressomaskin – made in Italy

Smeg tilbyr helautomatiske, halvautomatiske og manuelle espressomaskiner, og den nye ECF02 tilhører sistnevnte kategori og erstatter ECF01.

Ifølge Smeg er ECF02 en imponerende oppgradering av den tidligere ECF01-modellen, og lanseres som en hyllest til både italiensk ekspertise og Smegs engasjement for kontinuerlig forbedring.

Les også Kompakt og helautomatisk espressomaskin I slutten av oktober lanserte Smeg House of Coffee som et dypdykk i kaffekategorien, og nå kommer de med en ny, helautomatisk espressomaskin.

Smeg sier at denne espressomaskinen med sine sofistikerte linjer og bruk av førsteklasses materialer tilfører ethvert kjøkken et snev av eleganse, og at den vil være et uunnværlig produkt for kaffeelskere som ønsker det beste.

Pris og tilgjengelighet

Smeg ECF02 er nå tilgjengelig i seks forskjellige farger (svart, hvit, rød, pastellblå, pastellgrønn og beige) og koster 5 396 kr.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top