TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Nye stemningslys fra Philips Hue

Sommernyhetene fra Philips Hue byr på morgensol på soverommet og lyse netter på terrassen.

forfatter
Publisert 21.06.22 - 15:19

Signify, som står bak Philips Hue-lysene, har i dag avduket sommerens nye produkter. Siden Hue-sortimentet allerede har alle mulige typer pærer, handlet det først og fremst om nye integrerte lamper og armaturer til å sette inn sommerstemningen.

Den største nyheten er en helt ny produktserie kalt Philips Hue Perifo Track Lighting. Bak det kryptiske navnet gjemmer det seg noe som ligner de klassiske spotlight-skinnene, som først dukket opp på 70-tallet. Men i en modernisert og intelligent utgave. Systemet består tak- eller veggmonterte skinner i opptil 15 meters lengde. Når skinnen er montert kan man koble til spotlights, hengelamper og lysrør i rekkefølgen man måtte ønske.

Philips Hue Perifo track lighting lifestyle 1
Spotlightskinnen er tilbake, men i smart-utgave. (Foto: Signify)

Noe litt enklere er Philips Hue Go Portable, og som navnet antyder er det snakk om en bærbar lampe. Nærmere bestemt en bordlampe med innebygd batteri, som man for eksempel kan ta med seg ut i hagen eller på terassen på sene sommerkvelder. Lampen støtter dessverre ikke trådløs Qi-opplading, men har en medfølgende lader. Selv ved maksimal lysstyrke holder batteriet til en hel aften.

Philips Hue Go portable table lamp lifestyle
Philips Hue Go er en batteridrevet bordlampe som man kan ta med seg på terrassen. (Foto: Signify)

Etter en hyggelig aften utendørs kan man våkne til en fin soloppgangen. Philips Hue-appen utvides med en soloppgangsrutine, som gir en behagelig start på dagen. Hvis man har en av Signe Gradient-lampene skal man ifølge Philips få hele fargespekteret med. Serien utvides nå med enda en bordlampe og en gulvlampe, men med fot i eiketre-finish (artikkelbildet).

Les også Få en stripete lyssabel i stuen Philips Hue Signe Gradient gulvlampe er det morsomste og mest allsidige Hue-produktet vi har testet hittil.
Philips Hue Signe Gradient gulvlampe

Til baderommet kommer nye innebygde spotter kalt Xamento og en taklampe, Xamento M. Begge i svart og med beskyttelse mot fukt.

Sist, og definitivt minst, er bryteren Hue Tap Dial Switch som er en fjernstyringsknapp til å styre lyset. Knappen har fire trykkfunksjoner og kan justeres med å vris rundt, slik at man for eksempel kan velge et hjørne i stua med et trykk, og videre justere lysstyrken trinnløst.

Philips Hue Tap dial switch lifestyle 2
Philips Hue Tap Dial Switch er en bri- og trykknap til fjernstyring av lyset. (Foto: Signify)

Knappen kan monteres på veggen, legges på bordet – eller festes på kjøleskapet siden den er magnetisk.

Pris og tilgjengelighet

  • Philips Hue Go bærbar bordlampe (Tilgjengelig på slutten av sommeren 2022) 1579 kr
  • Philips Hue Signe gradient bordlampe i eik (Tilgjengelig fra 21 juni) 2519 kr
  • Philips Hue Signe gradient gulvlampe i eik (Tilgjengelig fra 21 juni) 3679 kr
  • Philips Hue Xamento innfelt spot i svart (Tilgjengelig fra 21 juni) Enkeltpakke 839, 3-pack 2319 kr
  • Philips Hue Xamento M taklys i svart (Tilgjengelig fra fra 21 juni) 2319 kr
  • Philips Hue Tap dial switch i svart eller hvitt (Tilgjengelig fra 21 juni) 529 kr

Mesteparten av nyhetene er tilgjengelige allerede i dag, mens Perifio-skinnesystemet og Hue Go Portable først kan kjøpes senere i sommer.

Annonse
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Veldressert Hvordan klarer en robotstøvsuger seg midt blant flytteesker og pakkemateriale? Spiser den opp alt på sin vei, eller klarer den likevel å holde rent?
Ta kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser fullt så lave tall som det pleier å gjøre i november, er det nok ikke lenge til vinteren er over oss. Og med vinter og kulde følger høye strømkostnader.
Philips Hue på juletreet Signify har nettopp lansert Philips Hue Festavia, som er en smart lyslenke til juletreet.
Smart varmeovn sparer penger Den kalde årstiden betyr høyere strømforbruk, men med appstyring kan du selv ta kontrollen over strømregningen.
Snart vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gjøre det enklere for Smart Home-produkter å fungere sammen, har nå blitt offisielt lansert. Og Matter er på vei til nesten alle Philips Hue-produkter, forteller produsenten.
Liten og lettplassert Å løse et godt innendørsklima trenger hverken være så vanskelig eller dyrt.
Følg Lyd & Bilde