Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ny serie kompakte kjøleprodukter fra Miele

Miele har lansert en kvintett av frittstående kjøleprodukter med en høyde på 85 centimeter, herunder to kjøleskap og tre frysere.

Skrevet av / 04.06.24 - 10:13
Ny serie kompakte kjøleprodukter fra Miele

De kompakte kjøleapparatene er kun 85 cm i høyden, og passer under en kjøkkenbenk eller som frittstående. Ettersom det er begrenset med plass i små kjøleskap, har Miele utstyrt de nye modellene med en justerbar glasshylle de kaller FlexiBoard, som innebærer at fronten på hyllen kan flyttes bakover for å få plass til høye beholdere.

Kjøleskapene leveres med en DailyFresh-skuff, der en justerbar åpning gjør det mulig å regulere luftfuktigheten i skuffen slik at frukt og grønnsaker holder seg lenger.

De nye fryseskapene har skuffer som kan tas ut for å få plass til større matvarer, en funksjon som kalles VarioRoom.

Alle de fem nyhetene er nettverkskompatible og kan styres via Miele-appen.

Den nye K4000-serien består av et kjøleskap, et kombinert kjøle- og fryseskap og tre ulike frysere.

Miele-F4001C Miele-K4003D Miele-K4002D
<
>
Miele K4003 D (kjøleskap på 141 liter). Foto: Miele

Pris og tilgjengelighet

Miele K4002 D (109 liters kjøleskap med integrert 17 liters fryserom – energiklasse D) og K4003 D (141 liters kjøleskap – energiklasse D) er tilgjengelige nå og koster 10.399 kr.

De tre fryseskapene F4001 D (107 liters fryseskap – energiklasse D), F4001 C (107 liters fryseskap – energiklasse C) og FN4002 D (93 liters fryseskap med NoFrost – energiklasse D) er ifølge Mieles pressemelding tilgjengelige nå, men undertegnede kan ikke finne dem på Mieles nettsider i skrivende stund. De vil sannsynligvis dukke opp i Norge i løpet av kort tid, og vil trolig koste en tusenlapp eller to mer enn kjøleskapene.

Les også Et skikkelig familiekjøleskap Vi har testet et kjøleskap som både sender melding når døren er åpen og har plass til et helt bakebrett med cookies.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Plassbesparende kjøleskap og frysere fra Miele

Videreutviklet espressomaskin

Scroll to Top