Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nordisk renessanse for Nutribullet

Nutribullet gjør comeback på det nordiske markedet etter noen års fravær, og lanserer tre personlig tilpassede blendere, hvorav én er batteridrevet.

Skrevet av / 29.04.24 - 13:17
Nordisk renessanse for Nutribullet

Siden selskapet ble grunnlagt i Los Angeles for rundt 20 år siden har Nutribullet blitt et kjent varemerke innenfor blendere. Selskapet oppgir at de har 70 millioner brukere gobalt, og at Nutribullet er den mest solgte stavmikseren i verden (ifølge Independent Research Institute, Sales Leader Full Year 2022.

Etter et par års fravær relanserer de nå, som en del av De’Longhi Group, sine blendere i Norden og presenterer en ny trio med fokus på enkelhet.

Ifølge selskapet er det ingen overflødige knapper og innstillinger, og både blenderne og tilbehøret er enkelt å vaske, samtidig som de tar liten plass på kjøkkenet takket være sitt kompakte design.

Nutribullet Portable er batteridrevet og kan lage opptil 20 smoothies på én lading. Foto: Nutribullet

Tre modeller

Nutribullet Ultra lanseres som selskapets hittil mest stillegående blender, og har en motor på 1200 watt, opplyst grensesnitt, automatisk mikseprogram og pulsinnstilling. Modellen skal kunne lage en perfekt smoothie på bare 30 sekunder.

Nutribullet Pro har en motor på 900 watt og skal kunne lage de fleste smoothier på under ett minutt. Den kommer i en rekke ulike farger og med tre finish-er (matt, metall og glans).

Nutribullet Portable er en trådløs, personlig tilpasset blender som kan brukes opptil 20 ganger på én lading (den kan lades med USB-C og bruker tre timer for en full oppladning).

Vi er så glade for å endelig lansere Nutribullet i Norge. Nutribullet har et bredt utvalg av blendere med en fellesnevner: Det skal være enkelt. Fra brukervennlighet til utvinning av næringsstoffer, skal produktene våre forenkle en hektisk hverdag. En enkel måte å tilberede næringsrike måltider og snacks både i og utenfor hjemmet, sier Marie Andersson, Brand Manager på Nutribullet.

Pris og tilgjengelighet

Alle de tre modellene kommer i en rekke ulike fargevalg og er tilgjengelige nå. Nutribullet Ultra koster fra 1.799 kroner, Nutribullet Pro fra 1.499 kroner og Nutribullet Portable fra 599 kroner.

Les også Ny personlig blender fra Smeg Smeg presenterer sitt nyeste tilskudd til kjøkkenserien, blenderen PBF01, som er perfekt egnet til å oppfylle behovene til en sunn og dynamisk livsstil - med en kombinasjon av ikonisk design og fleksibel funksjonalitet.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Scroll to Top