Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Smegs lille, personlige blender

Smeg presenterer sitt nyeste tilskudd til kjøkkenserien, blenderen PBF01, som er perfekt egnet til å oppfylle behovene til en sunn og dynamisk livsstil - med en kombinasjon av ikonisk design og fleksibel funksjonalitet.

Skrevet av / 24.06.23 - 09:52
Smegs lille, personlige blender

Den nye blenderen er en kompakt modell med et særegent design, som ifølge selskapet er et resultat av deres omfattende kunnskap om produksjon av hvitevarer og kjøkkenprodukter med et Made in Italy-design.

Med de krombelagte knappene kan du velge mellom to hastighetsnivåer, og til blenderen følger det med to drikkeflasker som tåler oppvaskmaskin – 2x 600 ml BPA-fri Tritan Renew Bottle to Go, som gjør det enkelt å ta med seg flasken og nyte en smoothie på farten.

Smegs lille, personlige blender PBF01. Foto: Smeg

Pris og tilgjengelighet

Smegs blender fås i sju forskjellige farger – fra myke pastellfarger som grønn, creme, rosa og blå til nyanser som rød, svart og hvit – og prisen er på 1.795 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Strømbanker eksploderer

Roombas beste robotstøvsuger hittil

Roborock lanserer nye stangstøvsugere

Har du denne powerbanken fra IKEA?

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Scroll to Top