Nyhet

Netatmo Smart AC Controller hjelper deg å spare strøm

Hold oversikt over klimaanleggets strømforbruk i sommer med Netatmo Smart AC Controller.

Skrevet av / 11.05.23 - 15:06
Netatmo Smart AC Controller hjelper deg å spare strøm

Sommersesongen nærmer seg og sammen følger risikoen for rekordvarme og svette søvnløse netter. Salget av varmepumper og klimaanlegg skyter derfor i været. Men med dagens strømpriser blir du fort nødt til å velge mellom å kjøre klimaanlegget eller å dra på ferie. Den nye Netatmo Smart AC Controller er en god hjelp på veien.

Netatmo har lenge levert smart hjem-produkter som sikkerhetskameraer, videodørklokker, værstasjoner, luftovervåkingssensorer og smarte termostater. Nå videreutvikler de det siste området ved å lansere en styringsenhet som gjør klimaanlegget eller luft-til-luft-varmepumpen din smart.

Foto: Netatmo

Kontrolleren er en liten boks som kommuniserer med kjølesystemet via infrarød-signal, derfor kreves det en slik fjernkontroll i dag. Den trenger også toveiskommunikasjon, så fjernkontrollen må ha et display som viser innstillingene til klimaanlegget. Under installasjonen kan kontrolleren enten identifisere apparatet via fjernkontrollen, eller du kan slå det opp i produktdatabasen.

Når enhetene er koblet til hverandre, plasserer du kontrolleren slik at den har fri sikt til klimaanlegget. Deretter kan du med Netamos Home+Control-mobilappen holde oversikt over temperaturen og luftfuktigheten i rommet og styre klimaanlegget basert på det, selv når du ikke er hjemme.

Skjermbilde: Netatmo

Det smarte her er selvfølgelig at du da kan automatisere styringen. Hvis du vil ha det kaldt på soverommet, kan kjølesystemet slås på rett før du går til sengs. Hvis du ikke vil komme hjem til en badstue, kan den settes på når du er ferdig på jobb. Og dersom noe går utenfor den normale ukeplanen, kan du alltid slå den av eller på manuelt. Men den smarteste funksjonen av alle er Eco-Assist-funksjonen, som kan slå av kjølingen når mobiltelefonen forlater huset, slik at den ikke går unødvendig når ingen er hjemme.

Smart AC Controller er også kompatibel med Google Home, Alexa og Apple Home, i tillegg til flere andre stemmeassistenter.

Pris og tilgjengelighet

Netatmo Smart AC Controller er nå tilgjengelig i et stort antall fysiske butikker og på nett til 1.279 kroner.

Hvis du er usikker på om enheten din er kompatibel, kan du sjekke på check.netatmo.com.

Les mer hos Netatmo.

Google Home til Netatmos alarmer

Netatmo kobler ekstra sikkerhet til både smarte røyk- og kullosalarmer med Google Home.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

High-end luftrenser fra Xiaomi

Automatisk rengjøring i opptil 60 dager

Takk og farvel Chromecast

Stavmiksere som kutter ledningen

Ny robotstøvsuger fra Xiaomi

En ny fremtid for batteridrevne produkter

Scroll to Top